Főoldal Hírek The Space Between Us: Film a Marson született srác, és a földi...

The Space Between Us: Film a Marson született srác, és a földi lány szerelméről

0
Oszd meg!

Ó, te jó ég! Alig várom már, hogy lássam ezt a filmet! Annyira imádom, amikor egy szuper ötletből film készül, és ráadásul ennyire jó szereposztást találnak hozzá. No de miről szól a The Space Between Us?

the-space-between-us-01

Gardner az első gyerek, aki egy, a Marson lévő Kolónián született és nevelkedett. Nem tudja ki az édesapja, az anyukája pedig halott. Neten tartja a kapcsolatot Tulsával, a földi lánnyal, akibe beleszeret. Úgy dönt, a Földre utazik, hogy találkozhassanak, és megtalálja az édesapját.

A főszerepekben igazi nagyágyúk, mint A Vándorsólyom kisasszonyból ismert Asa Butterfield, és a sztahanovista Britt Robertson, akit legutóbb talán az Anyák napja filmben láthattunk a moziban. Fontos szerepet kap még Carla Gugino és Gary Oldman is. Bár, azért azt meg kell jegyeznem, hogy látszik a 7 év különbség Britt és Asa között, holott egykorúak a filmben. De ettől nagyvonalúan eltekintek.

A The Space Between Us amerikai premierje 2016. december 16-án esedékes, bízzunk benne, hogy itthon se kell rá sokat várni. Alább megnézhetitek az új trailert, és egy posztert is.

the-space-between-us-02

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here