Megfilmesítik Britney Spears életét! Csekkold a Justint és Britneyt alakító színészeket!

  1
  Oszd meg!

  A Lifetime csatorna újabb híres emberről forgat életrajzi filmet, ezúttal Britney Spears a kiválasztott. A film az 1990-es évekre koncentrál majd, azon évekre, amikor Britney rövid idő alatt nemzetközi világsztár lett, de a 2000-es évek elejére is bepillantunk.

  britney

  Csakhogy felidézzem a korszakot: Britney szüzességet fogad, majd ilyen képek jelennek meg róla, férjhez megy, elvál, leborotválja a haját a kamerák előtt, satöbbi.

  Szinte minden fontos alak feltűnik majd a filmben Britney életéből, még Justin Timberlake is, akivel anno együtt járt. A főbb szereplőket már meg is találták, alább megtaláljátok, hogy ki kit alakít majd.

  És hogy várom-e a filmet? Passz. A Lifetime korábbi életrajzi filmjei nem lettek túl jók, a Whitney Houstonos se jött be, szóval, első blikkre ez sem izgatott fel annyira, de az már most biztos, hogy a premier környékén nagy botrányok lesznek majd, lévén Spears él és virul. (És tartsa meg ezt a jó szokását még pár évtizedig :) A hardcore Spears-fanok gyanítom már a film ötletétől is háborognak. Jól érzem?

  Britney Spears = Natasha Barrett

  natasha-bassett

  Justin Timberlake (Britney pasija) = Nathan Kayes

  Nathan Keyes

  Kevin Federline (Britney ex-férje) = Clayton Chitty

  clayton-chitty

  Lynn Spears (Britney anyja) = Nicole Oliver

  nicole-oliver

  Tammara Horsen (Britney táncosa) = Jenna Dewan

  jenna-dewan

  Jason Alexander (Britney másik ex-férje) = Kelly McCabe

  kelly-mccabe

  Wade Robson (Britney koreográfusa) = Markian Tarasiuk

  markian-tarasiuk

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here