Főoldal Érdekességek Ajánló Divorce – Válás: Már most nem értem Sarah Jessica Parker új sorozatát

Divorce – Válás: Már most nem értem Sarah Jessica Parker új sorozatát

0
Oszd meg!

A Szex és New York-sztár Sarah Jessica Parker végre visszatér a tévézés világába, ráadásul egy HBO sorozat főszerepében. A Válás (Divorce) 2016. október 10-én debütál itthon is, alább egy szinkronos előzetest is megnézhettek.

Bár pár másodpercből nem egyszerű ítéletet hozni, de ennyi alapján nem igazán tetszik a sorozat humora, de ami fontosabb, nem is nagyon derül ki, hogy miről akar szólni a sorozat, maximum hangulatot sejtet, de azt sem túl eredményesen.

A leírások és a korábbi videók alapján annyi biztos, hogy Parker karaktere megcsömörlik a férjétől, a szokásaitól, és úgy dönt, elválik a férjétől, ami ennyi együtt töltött év után nem megy olyan zökkenőmentesen, mint ahogy tervezte, a  gyerekek is nehezen kezelik a szituációt, és megkezdődik az állóháború a férjjel. (Akit amúgy a Pókemberből ismerős Thomas Haden Church alakít.)

sarah-jessica-parker

Igazából magam sem tudom, mit várok ettől a sorozattól. Adja magát, hogy szívesen néznék egy Szex és New York feelinget, ahol egy “idősebb Carrie” keresi az útját és a boldogságot New Yorkban, mindezt egy házasság után, és persze gyerekkel. Érdekes is lenne szerintem, de önismétlő is valamelyest, éppen ezért nem hiszem, hogy Parker erre igent mondott volna.

De akkor merre indulhat el a sorozat? Tele vagyok kérdésekkel, szóval, kíváncsi leszek a nyitó epizódra, de nem érzem magam meggyőzve arról, hogy ez az én sorozatom lesz. Amit már most sajnálnék, mert hát, Sarah Jessica Parkert szeretem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here