Főoldal A Kiemelt cikkek Sztárban sztár – Így látom eddig a negyedik évadot!

Sztárban sztár – Így látom eddig a negyedik évadot!

2
Oszd meg!

Már a harmadik hete fut a Sztárban sztár új évada a Tv2-n, nekem pedig hetek óta ég a kezem, hogy megírjam a véleményem az új szezonról! Annyi gondolat halmozódott fel bennem, hogy most összefüggő értékelés helyett következzék több rövidke észrevétel.

Sztárban sztár zsűri: Hajós, Liptai, Bereczki és Majka
Sztárban sztár zsűri: Hajós, Liptai, Bereczki és Majka

– Elégedett vagyok a castinggal. Igen, jogos a comment:com felvetése, hogy a nagyobb sztárok most elmaradtak, hangban viszont talán még erősebb is a szezon, mint az előző. Mindent egybevéve pedig ez a lényeg, nem igaz?

– Bármennyire is jók az énekesek, ezt a műsort számomra a műsorvezető és a zsűri összhangja adja el. Hajós vissza hozatala a lehető legjobb ötlet volt, az a pasi egyszerre durván vicces, és komoly, értő kritikus, ezt a két tulajdonságát pedig mesterien vegyíti. De nem csak őt csípem, hanem az összes zsűritagot, Claudiával az élen. Tilla pedig műsorvezetőként olyan ügyesen csapja le a poén-magaslabdákat, hogy öröm nézni.

Liptai Claudia a kedvenc zsűritagom
Liptai Claudia a kedvenc zsűritagom

– Az énekesek műsor elejei tátikája még mindig nagyon gáz, örülnék, ha elhagynák ezt a szegletet, vagy jobb előadásokat produkálnának közösen.

– Sokszor elgondolkodom azon, hogy a produkciók a viccesebbek, vagy a zsűri reakciója. Szerintem képtelenség a döntés – nektek sikerül? Mindettől függetlenül azért elmondom a véleményem pár előadóról.

Veréb Tamás egyszerűen zseniális a műsorban!
Veréb Tamás egyszerűen zseniális a műsorban!

Az évad felfedezettje nálam is Veréb Tamás. Ciki vagy sem, nem hallottam még róla korábban, de az eddigi három előadása valami zseniális volt. Caramelnél csak pislogtam, hogy mennyire tehetséges, Bruno Marsnál a tánctudáson ámultam, Kordán pedig sírva röhögtem.

– Király Linda kiesését azért sajnálom – de valahol meg is értem. Pontosan tudjuk, hogy milyen jól énekel, harmadjára pedig unalmas volt már a nagy áriákat hallgatni. Jobban örültem volna, ha kap valamilyen viccesebb, akár rap feladatot. Szomorú, hogy nem mutathatja meg mennyire sokoldalú.

Radics Gigi szerepléséért írtó hálás vagyok, a lány pont azt hozza, amit elvárok tőle. A maximális profizmus, bravó!

Muri Enikő sajnos nem varázsolt el a Sztárban sztár színpadán.
Muri Enikő sajnos nem varázsolt el a Sztárban sztár színpadán.

– Az elmúlt évek során azt hittem, hogy sikerült megkedvelnem Muri Enikőt, de a tegnapi Listen előadása bebizonyította, hogy miért nem csípem, ha nekiáll áriázni. Az még hagyján, hogy nulla a hangjában az érzelem, de üvöltve-kiabálva énekli ki a magas hangokat. Mindettől függetlenül magánszemélyként szimpatikusnak tűnik, de mint produkció, számomra nem elég izgalmas.

– Veréb mellett a másik hatalmas meglepetés Nagy Adri. Mindhárom adásban jót produkált, de ez a mostani Eminem átalakulás hihetetlenül odacsapott. A fene hitte, hogy ennyire jól tud rappelni, és ilyen humoros. Eddig mindez nem derült ki számomra, és Adrit is csak egy gyönyörű énekesnőnek láttam, de most kiderült, sokkal több ennél.

Nagy Adri Eminemként kábé felismerhetetlen lett
Nagy Adri Eminemként kábé felismerhetetlen lett

Kocsis Tiborban kicsit csalódtam, valahogy többet vártam egy X-Faktor győztestől, eddig csak a Harangozó Terivel tudott úgy-ahogy meggyőzni, de a másik két előadása valahogy lagymatag, szódával elment típus volt.

– Kozma Orsitól a Streisand előadás volt a kedvencem, bár, Glee-fanként sajnálom, hogy nem a Don’t Rain On My Parade dalt kapta, de ez se volt rossz, még ha kellemetlenül is érezte magát az ágyban. A tegnapi Szűcs Judit cucc is tetszett ám.

Ügyeletes bohócként nagyon jól működik Homonnay Zsolt, ami nagyon szuper, mert kell a műsorba egy ilyen arc. Az utóbbi két előadása sírva röhögős volt, és láthatóan ő is jól érezte magát a színpadon (vagy csak jól megjátszotta). Kíváncsi leszek a következő előadására.

Homonnay Zsolt előadásai a sírva röhögős kategóriát képviselik
Homonnay Zsolt előadásai a sírva röhögős kategóriát képviselik

– És a többiek? Polyák Lilla, Vásáry André számomra olyan semmilyen, Lillától ráadásul kicsit többet vártam. Mészáros Árpád Zsoltból csak ízelítőt kaptam, az alapján nem hiányzik. Kefírben lett volna potenciál, az ő kiesését azért sajnálom.

Mindent egybevéve a Sztárban sztár negyedik évada is hozza az eddigiek színvonalát, mind hangban, mind körítésben, a zsűri és Tilla pedig mostanra annyira összeforrt már, hogy rutinból élvezhetővé teszik az egész adást, az pedig már csak hab a tortán, ha jó előadásokat is hallok. Márpedig hallok, nem is egyet.

2262 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

 1. Szia Tibi! De jó, hogy visszatértél! Hiányoztak az ilyen cikkek. 🙂
  Benned volt az utolsó reményem, hogy emlékszel Veréb Tamásra a Voiceból, de úgy látszik, én vagyok az egyetlen aki onnan ismeri, mert a műsorban se említették. 😀
  Kefír kiesését én is sajnálom, Lindáét már kevésbé, kíváncsi leszek mi lesz a következő adásban.
  Lényeg a lényeg, örülök hogy újra van Media Addict! („We’re back, bitches!” 😀 )

  • Köszönöm, nekem is jól esett ezt megírni :)
   Basszus, tényleg nem volt ismerős a srác a műsorból, rá kellett keresnem, hogy beugorjon, “ahá, ott voltál”. Sok év telt el ezóta :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here