Főoldal Érdekességek Érdekességek Így készült a DNCE új videoklipje – Fordította: Dorka

Így készült a DNCE új videoklipje – Fordította: Dorka

0
Oszd meg!

Joe Jonas vezetésével elkészült a DNCE zenekar új videoklipje. Erről fordított/írt egy cikket Dorka. Íme! :)

Amikor a DNCE Toothbrush videója debütált, a rajongók egyszerűen nem tudták elkerülni, hogy elpiruljanak, amikor a banda frontembere édes – hmmmm – zenét csinál a modellel a lepedőben. A barna szépség, aki korábban Sports Illustrated Swimsuit covergirl is volt és egy testkép aktivista, igazán meglepődött amikor megtudta, hogy ő lesz a befutó a klipben a női főszerephez.

A rendezővel beszéltem a forgatás előtti napon és kérdeztem, hogy „Hány lány is lesz még a videóban?” mert azt hittem, hogy a videó hasonló lesz a ’Cake by the Ocean’-höz, mire azt mondták „Ashley, te leszel az egyetlen lány a videóban.” – mesélte az E! News-nak Ashley. – „Aztán ideges lettem és izgatott és járkáltam fel alá „Tehát ez azt jelenti, hogy csókolózni fogunk, azt jelenti, hogy ágyban leszünk.

ashley-graham

A castingolás célja az is volt, hogy mérföldkő legyen minden méretű lány számára, kifejezetten egy olyan iparágban ahol a nők akiket castingolnak az ilyen videókhoz tipikusan egy bizonyos testtípusba tartoznak. Habár bármennyire is izgatott volt, Ashley nem várta ezt a fajta reakciót amit végül a klip kapott.

Tudtam, hogyha beletesznek engem ebbe a videóba az némiféle visszhangot fog kelteni, de elképzelni sem tudtam, hogy milyen visszhangot is fog valójában hozni. Köszönöm a DNCEnek, hogy egy olyan nyilatkozatott alkottak miszerint a szerelem mindenféle formában és méretben jön és úgy hiszem, hogy nagyon fontos, hogy erről beszéljünk. Szerintem fontos hogy megmutassuk a kamera előtt, hogy hogyan talán így is kinézhet egy valódi kapcsolat.

Amikor elkezdődött a forgatás a barna szépség először ideges volt, de alkalmazkodott a szerepéhez, oldalán a középső Jonas testvérrel.

Joe jó volt.” mondta Ashley a Joeval való csókolózásról. „Vicces volt és elértük, hogy könnyű legyen. Annyira profi. Annyira nagyszerű egy igazi cuki krumplicska.

Amikor éppen nem azzal van elfoglalva, hogy videókban szerepel, Graham izgatottá válik, hiszen mostanság jelenik meg az első fürdőruha kollekciója a Swimsiuts For All-lal /Fürdőruha mindenki számára/.

Mint az idei Sports Illustrated Swimsuit címlap lány, a profi pózoló tud egyet, s mást hogy hogyan is alakítsd az idomaidat amikkel születtél készekké a kinti napfényre.

Rengeteget edzek. Úgy hiszem a fürdőruha időszak előtt még nagyobb sebességbe lépek. Ha megcsinálom a guggolásaimat és a kitöréseimet, teljesítettnek érzem a dolgot, hiszen számomra a fontos hogy az alsó részem feszessége.” De egy percig se gondoljátok, hogy a modell számára a bikini test elérése kemény diétába torkollik.

 „Nem igazán korlátozom magamnál az ételt. Az a fajta lány vagyok, aki ha azt mondja, hogy „Jó… akkor egy hétig nem eszek sült krumplit” akkor minden nap azt fogok enni, szóval inkább minden teliholdkor eszek, úgy hiszem ez a jutalmam, úgy hiszem ez így okés és nem fogom magam vissza.

joe-jonas-dnce

Joe, a klip másik főszereplője is mesélt a forgatásról a Billboard Awards 2016 rózsaszín szőnyegén

Cool dolgokat csináltunk az ágyban. Ott volt nekünk a videóban a szépséges Ashley Graham. Csak jól meg kellett lennünk egymással és egymás körül kellett forognunk egész nap. Minden ember álma volt. Rögtön viccelődni kezdett és az valahogy azonnal megtörte a jeget. Ezek a dolgok mindig olyan kellemetlenek. Egy egész forgató stáb van körülötted, ahogy fekszel az ágyban próbálva intim maradni valakivel szóval nyilvánvalóan kínos volt. De Ashley nagyon vicces volt és folyamatosan nevettettük egymást. Már az első 10 perc után kényelmesen éreztük magunkat. A szerelmeskedő jelenetek igazán szexik és hosszúak és azt hiszem mondták is, hogy „ennyi” de mi mindketten már olyan állapotban voltunk ahol azt mondtuk „mindegy”.

 

2658 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here