Főoldal Hírek Meleg példaképet is alakít majd Gregg Sulkin az új filmjében

Meleg példaképet is alakít majd Gregg Sulkin az új filmjében

0
Oszd meg!

Bár a Faking It c. sorozatát sajnos elkaszálták, Gregg Sulkin továbbra sem unatkozik. Az ifjú színész több filmszerepnek is örülhet, amiből vicces módon kettőnek is Status Update jelenleg a munkacíme. Sulkin humorosan ki is írta egy giga hosszú hashtagben, hogy totál össze lesz zavarodva, ha az ügynöke a Status Update miatt hívja majd.

gregg-sulkin-02

Az egyik Status Update egy komédia lesz, amiben Josht, az öt csillagos iskolai focistát alakítja, aki újságíró akar lenni. Kitalál egy kísérletet: a Facebook oldalán átállítja a „szingli” státuszát arra, hogy „a férfiak iránt érdeklődöm”, és ennek a hatásairól akar cikket írni.

Arra viszont nem számít, hogy a diáktársai egy videót csinálnak róla, „Josh a meleg hátvéd” címmel, amit a média felkap, Josh pedig hamar a meleg tinédzserek példaképe lesz. Csakhogy ő heteró… Kétségkívül érdekes történet, előre gyanítható, de vélhetően működő poénokkal.

gregg-sulkin-01

A másik film egy nagyon friss projekt, alig száradt meg a tinta a szerződés aláírásán. Ebben a projektben Ross Lynch (Austin & Ally) karaktere lesz a középpontban, aki kitalál egy közösségi média appot, a YOUniverset, és nagy meglepetésére minden egyes poszt, amit kiír, valósággá válik.

Arról még nincs hír, hogy Sulkin kit alakít a filmben, de a Deadline már bejelentette, hogy itt biztos címet változtatnak majd, nehogy összekeverjék Sulkin másik Status Update munkacímre hallgató filmjével.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here