Főoldal A Kiemelt cikkek Íme, a tíz kedvenc képem Emília Clarke Instagram oldaláról!

Íme, a tíz kedvenc képem Emília Clarke Instagram oldaláról!

2
Oszd meg!

Ha valaki csupán a Trónok harca-béli szerepe alapján próbálná megítélni Emília Clarke jellemét, hát nagyon tévúton jár. A színésznő hihetetlenül jópofa és vicces, imádom a nyilatkozatait és minden megnyilvánulását.

A színésznő az Instagramon is aktív, haláli képeket tölt fel magáról, és mindezt kellő iróniával teszi. A legnagyobb kedvencem például ez a kép, ahol rendkívül elegánsan szól be a Vouge magazinnak: “Ez egy boldog nap, amikor 55 ezerszer szebbé varázsolnak, mint ahogy a való életben kinézel“.

Kigyűjtöttem a tíz kedvenc képem Emília Clarke Instagram oldaláról, jó böngészést! (És igen, a Sam Claflinnal közös képei talán a legjobbak!)

emilia-clarke-instagram-01 emilia-clarke-instagram-02 emilia-clarke-instagram-03 emilia-clarke-instagram-04 emilia-clarke-instagram-05 emilia-clarke-instagram-06 emilia-clarke-instagram-07 emilia-clarke-instagram-08 emilia-clarke-instagram-09 emilia-clarke-instagram-10

2 Hozzászólások

  1. Oh Emilia imádunk 😆👍 most eszembe jutott hogy 2-3 éve volt talán hogy irtam Emiliának a facebook oldalára azt hiszem felköszöntöttem és vissza irt köszöni a szülinapi köszöntést .Szóval Emilia nem csak vicces és jó fej de közvetlen is 😆

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here