Főoldal A Kiemelt cikkek Itt a Disney élő szereplős Szépség és a szörnyeteg film trailer!

Itt a Disney élő szereplős Szépség és a szörnyeteg film trailer!

2
Oszd meg!

Megérkezett a Szépség és a szörnyeteg élő szereplős Disney-feldolgozásának az első hosszabb lélegzetvételű trailerje!

A másfél perces kisfilmben megnézhetjük a szörnyeteg kastélyát, egy pillanatra felbukkan Belle is, de a legszívmelengetőbb a “Be Our Guest” felirat – ami a rajzfilm kultikus dalára utal.

A filmet 2017. március 17-én mutatják be a mozik, a főszerepben a Downton Abbey sorozatból ismert Dan Stevens és a Harry Potter-sorozat sztárja, Emma Watson, akinél jobb Belle-t nem is tudnék elképzelni.

emma-watson

A trailer nagyon megkapó lett, olyan kis édesen sejtelmes, ami nem tesz többet, mint felkelti az érdeklődést. Nagyon örülök, hogy a Disney sorra hozza a klasszikus élőszereplős feldolgozásait, bízom benne, hogy a Szépség és a szörnyeteg is lesz olyan jó, mint a Hamupipőke vagy a Demóna.

2181 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Hát nemtudom.. félve várom a filmet. Mert nálam a Demóna és a Hamupipőke nagyon nem egy súlycsoport. A Demóna valami újat hozott, egyedit és megkapót.. olyan oldaláról mutatta meg a történetet amit eddig még nem láttunk, és nagyon jó élményt nyújtott vele. Nem úgy mint a Hamupipőke ahol mintha 27jére látnám ugyanannak a mesének egy ici picit más feldolgozását.. semmi különlegesebbet nem adott hozzá az élményhez. Félek,hogy ennél is az lesz.. ugyanazok a dalok lesznek mint a mesében, ugyanazok a jelenetek beállítások.. az a baj,hogy anno láttam színházi darabban is a szépség és a szörnyeteget és mély csalódás volt,amikor a szövegek-dalok- megjelenés teljesen ugyan az volt mint a mesében. Valami egyediség kellene.. de valószínűleg csalódni fogok, és nem fog tudni annyit nyújtani mint a Demóna. Imádom Emma Watsont, meg fogom nézni.. de ha a trailerekből is az jön le,hogy full a mese akkor sajnos fizetni nem fogok érte, azért, hogy a moziban nézhessem meg.

    • Hm, jogos. A Demónában tényleg merőben más szempontból mesélték el a sztorit, a Hamupipőke nem sok újítást látott. Remélem a Szépség és a szörnyetegben lesz azért némi újító szándék.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here