Főoldal A Kiemelt cikkek Videómánia: A High School Musical-ről szakszerűen

Videómánia: A High School Musical-ről szakszerűen

1
Oszd meg!

A Videómánia vlogra ma felkerült a High School Musical 3-ról is a “szakszerű paródia videó“, így végre teljes a sorozat. És ez mit takar? Dancsó Péter a rá jellemző humorral parodizálja ki a filmeket, a hangsúly pedig a paródián van, a végeredmény halálos.

hsm2

Annak idején iszonyat nagy High School Musical rajongó voltam, és nálam ez tényleg szerelem volt első látásra. Amikor 2007. január 1-jén este a Tv2 leadta az első filmet, és felcsendült a Get’cha Head In The Game rögtön rajongó lettem.

A filmek és a zene sokat hozzáadtak az életemhez. Sokat agyaltam rajta, hogy újranézzem-e, de nagyon félek tőle, hogy felnőtt fejjel már nem tetszene annyira, mint régen, és talán az emlékeim is elcsúfítanák.

VANESSA HUDGENS, ZAC EFRON

És miért örülök Dancsó videóinak? Egyszerű! Visszaidézik a régi emlékeim a sorozatról, de ki is parodizálja a filmeket, és teszi mindezt olyan minőségben, amire lehetetlen nem vidáman bólogatnom. A filmeket tuti nem nézem újra egy ideig, de legalább eme videók alapján nevethettem egy kicsit.

Naná, hogy a High School Musical-fanoknak is ajánlom, hogy megnézzék a videókat, de ne vegyétek nagyon komolyan, ez tényleg nem más, mint paródia, kicsit bicskanyitogató, de annál poénosabb stílusban.

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here