Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Videoklip-premier: Soulwave – Mindent Elhittem

Videoklip-premier: Soulwave – Mindent Elhittem

0
Oszd meg!

Imádok számomra új zenekarokat és előadókat felfedezni, különösen, ha magyar nemzetiségű: időnként olyan jó új gyöngyszemekre bukkanni. A Soulwave zenekar mostantól biztos rajta lesz a radaromon!

mindent-elhittem

Pár napja találtam rá a Mindent elhittem című újdonságukra, amit azóta rongyosra is hallgattam. Egyszerűen zseniális ez a dal, minden ízében sláger. Szeretem a dalszöveget, imádom, hogy szól is valamiről, és teszi mindezt egy romantikus köntösbe csomagolva, ami külön jó pont.

Leginkább a hangszerelése és a ritmusa miatt kúszott a fülembe a dal. Imádom, hogy ennyi hangszert használnak benne, különösen mert hallható a harmónia, a hangszerek jól szólnak egymás mellett. Az énekes hangja pedig szintén telitalálat, itt még az sem zavar, hogy a zenei alap itt-ott elnyomja az éneksávot.

A videoklip egy átlagos image-videó, nem igazán lehet mit mondani róla: egy helyes srác sétálgat és szemmel láthatóan szomorkodik, van ez így. Itt a dal a lényeg. Nagyon remélem, hogy a rádiók felkarolják, igazán örülnék, ha a rádióban hallhatnám. Szívből ajánlom nektek is csekkolásra!

Érdemes szétnézni a zenekar Youtube csatornáján is, meglepően jó felvételeket lehet hallgatni, részemről a Szélcsend a másik favorit.

1877 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here