Főoldal Hírek Nincs több Faking It, az MTV elkaszálta az LMBT sorozatát

Nincs több Faking It, az MTV elkaszálta az LMBT sorozatát

2
Oszd meg!

faking-it-01

A napokban szomorú hírt közölt az MTV: három évad után elkaszálta a Faking It című vígjátékát, amiben többek között Michael Willett, Rita Wolk és Gregg Sulkin volt a főszereplő, a középpontban pedig leszbikus, meleg, heteró és transzexuális karakterek álltak.

A hír miatt eléggé elszomorodtam, mert kifejezetten szerettem a sorozatot. Vicces és szórakoztató, emellett – még ha mélyen is -, de van társadalmi mondanivalója. És igen, nem tagadom, azért is szomorkodom, mert LMBT sorozat volt, amiből mindig szomorú, ha kevesebb van képernyőn.

faking-it-02

Köszönöm a csodálatos emlékeket és a három brilliáns szezont. Tovább a következő fejezethez” – így búcsúzott Instagramon a szériától Gregg Sulkin, aki azóta már eladott egy tévésorozat projektet az MTV-nek.

A sorozat utolsó részét tegnap sugározta az amerikai MTV, a harmadik évad itthon is látható, Simlis spinék címmel. Részemről a második évad felénél tartok, így vár még rám húsz résznyi Faking It élmény, de már előre gyászolom a sorozatot. Kár a kaszáért.

2 Hozzászólások

  1. En meg csak az 1-2 evadot lattam. Az 1. evad jo volt,nagyon szerettem,de lassacskan hatalmasat sulyedt a szememben a szinvonala,mert mindenki kavart mindenkivel,egyik hisztisebb volt mint a masik. Sajnalom hogy kaszaltak a meg megmaradt rajongok miatt,de szerintem mar nem olyan jo mint amikor elkezdodott. A szineszek miatt is sajnalom a kaszat,mert jok voltak.

    • Ó, ha nagyon zuhan a minőség az nem jó hír :( Mindenesetre ha tényleg nagyon lesüllyed a színvonal, akkor talán nem is akkora tragédia a kasza.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here