Főoldal A Kiemelt cikkek Meglepő a The CW 2016/17-es menetrendje

Meglepő a The CW 2016/17-es menetrendje

2
Oszd meg!

Végre a The CW is kiterítette a lapjait, és közzé tette, hogy a 2016/17-es évadban mikor érkeznek a sorozataik, mely napokon láthatóak majd a kedvencek, és bizony az is kiderült, hogy több régi sorozat új részeire 2017-ig várni kell majd.

the-cw

Sok meglepetést tartogatott a menetrend, akadt több költözés is, és nagyon meglepő párosítások, ami nagy valószínűséggel a nézettségi adatokra is hatással lesz. Az újonc sorozatokról a napokban lesz külön poszt (az összesről!), csak érkezzenek meg a trailerek.

Hétfőnként a Supergirllel indítanak, ami ugyanabban a sávban lesz majd látható, mint anno a CBS-en, úgyhogy az amerikai rajongóknak nem kell új időpontot megszokniuk, csak átkattintani egy másik csatornára. Eléggé necces sáv ez a hétfői, bízzunk benne, hogy jó adatokat hoz. A Supergirlt a Jane the Virgin követi.

supergirl-the flash

Kedden maradt 8-kor a The Flash, és egy újoncot vezet fel, ami a No Tomorrow címre hallgat. Ez egy komédia sorozat lesz, amiben a világvége árnyékában bontakozik ki a romantikus sztori. Nem lett volna jobb, ezt hétfőre tenni, és a The Flasht párosítani a Supergirllel? Itt aztán pláne nagyon eltérő a célközönség, a hétfőt még eladhatják “csajos napnak“.

Szerdán 8-kor jön az Arrow új évada, utána pedig a Frequency c. újonc sorozat Peyton List és Riley Smith főszereplőjével. Egy nyomozónő felfedezi, hogy egy rádión képes az 1996-ban elhunyt apjával beszélni egy rádión keresztül, és így nyomoznak kettecskén, de jön a pillangó effektus.

arrow

Csütörtökön 8-kor a DC’S Legends of Tomorrow nyitja a napot, utána pedig jön a Supernatural, ami már milliomodjára váltott napot, csoda, hogy a nézők ennyire kitartóan követik, bárhová is kerüljenek szerencsétlen Winchester tesók.

Pénteken marad a Vámpírnaplók 8-kor, és bizonyítva a The CW, hogy a röhejes párosítások nagymestere lett ebben az évadban, 9-kor követi a Crazy Ex-Girlfriend. Ami ugye egy musicalbe oltott komédia, ahol a hősnő random dalra fakad. Tökéletes páros a vámpírokkal, ugye?

the100

A Midseasonben, tehát 2016 telén vagy tavaszán érkezik majd az iZombie, a The Originals, a Reign és a The 100, ami azt jelenti, hogy nagy eséllyel mindegyikből egy rövidített, 13-15 részes szezonra számíthatunk. Bár, ez nem is feltétlenül gond, sokszor javítja a minőséget, ha nem 22 epizódban kell gondolkodniuk az íróknak egy évad során.

És ne feledjük el a harmadik berendelt drámát sem, érkezik majd a Riverdale is, ami egy szürreális kisvárosi sorozat, sötétséggel, furcsaságokkal, az Archie Comics karaktereivel, a főszerepben Cole Sprouse.

2 Hozzászólások

  1. A The 100 eddig is változóan jött, volt, hgoy midseasonben, volt, hogy nem, illetve idén is is csak 16 részes, tehát ez nem meglepő, az Originals viszont igen. Sajnálnám, ha csak fele annyi részben intéznék el őket, mert már jobb sori lett, mint a TVD.

  2. Most nézem az iZombie 2. évadát és ugyanolyan jó sorozat maradt. Olyan hosszú lesz kivárni azt az időt, mire folytatják. Jó lenne egyébként, ha valamelyik magyar csatorna megvenné, mert megnézném szinkronosan is. Az jó, hogy az Odaát teljes évad maradt. Szeretem Az uralkodónőt is, azt is az Odaáthoz hasonlóan szinkronosan követem, márcsak azért is, mert úgy kezdtem nézni. Az uralkodónőt szerintem már be is fejezhették volna, bár szeretem, de én alapból úgy álltam hozzá, hogy olyan 3 évad alatt mindent ki lehet hozni belőle. Viszont a 3. évadot még nem láttam, szóval nem tudom, mi történt benne, úgyhogy lehet, hogy nem lesz furcsa a folytatás. A Riverdale érdekesen hangzik, szeretem a kisvárosi furcsaságokat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here