Főoldal Hírek Nyolc év után folytatódik a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!

Nyolc év után folytatódik a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!

4
Oszd meg!

csajokszilikonezleszaparadicosm

Az amerikai Telemundo megerősítette a sajtó értesülést, miszerint nyolc év után folytatódik a Sin Senos No Hay Paraiso című telenovellájuk. Ezt itthon is nagy sikerrel vetítette a Cool TV, magyar keresztségben a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom címet kapta. Egy fiatal lányról, Catalináról szólt, aki a kolumbiai szegénység elől menekülve drogbárók szeretője, prostituáltja lesz, ami a vesztét okozza.

A folytatást Gustavo Bolivar jegyzi, és a középpontban Dona Hilda (Catherine Siachoque) és Albeiro (Fabian Rios) lánya, a fiatalabb Catalina lesz. A lányt a szülei folyamatosan óvják az erőszakos világtól, a prostitúciótól, és mindent elkövetnek, hogy ne jusson Catalina sorsára, aki ugye meghalt a sorozat végén. De sajnos ez nem olyan egyszerű, a fiatal lány hamar megismeri a féltékenységet, az irigységet, és elfeledi a szülei által belé nevelt értékeket, amint úrrá lesz rajta a gyűlölet és a bosszúvágy.

sin-senos-no-hay-paraiso2

A folytatáshoz több régi szereplő is visszatér, mint Carolina Sepúlveda (Ximena), Alejandra Pinzón (Paola) vagy Francisco Bolívar (Jota), a főszerepben pedig Catherine Siachoque és Fabián Riós ismétel, Carmen Villalobos felbukkanására egyelőre (?) nem lehet számítani. Újoncként csatlakozik a Betty a csúnya lányból ismert Estefanía Gómez, a hősnőt, a fiatal Catalinát Carolina Gaitán alakítja, a szerelmét pedig Juan Pablo Urrego. A premier még idén várható, talán a Cool Tv is lecsap rá!

csajok-szilikon-ez-lesz-a-paradicsom-Carolina Gaitán csajok-szilikon-ez-lesz-a-paradicsom-Juan Pablo Urrego

4 Hozzászólások

  1. Én is néztem az első évadot. Biztos lesznek hasonló elemek mint az első évadba. Én örülnék neki Carmen Villabos visszatérne egy más szerepbe. Remélem hogy Maria Fernanda Yepest ( Jessica) is újra láthatjuk.

  2. Erre én is kiváncsi vagyok
    Nekem az lenne szuper ha jessica ugyan azt kapná catalina anyjának lányától amit szegény catalina is elszenvedett .

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here