Nyolc év után folytatódik a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!

4

csajokszilikonezleszaparadicosm

Az amerikai Telemundo megerősítette a sajtó értesülést, miszerint nyolc év után folytatódik a Sin Senos No Hay Paraiso című telenovellájuk. Ezt itthon is nagy sikerrel vetítette a Cool TV, magyar keresztségben a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom címet kapta. Egy fiatal lányról, Catalináról szólt, aki a kolumbiai szegénység elől menekülve drogbárók szeretője, prostituáltja lesz, ami a vesztét okozza.

A folytatást Gustavo Bolivar jegyzi, és a középpontban Dona Hilda (Catherine Siachoque) és Albeiro (Fabian Rios) lánya, a fiatalabb Catalina lesz. A lányt a szülei folyamatosan óvják az erőszakos világtól, a prostitúciótól, és mindent elkövetnek, hogy ne jusson Catalina sorsára, aki ugye meghalt a sorozat végén. De sajnos ez nem olyan egyszerű, a fiatal lány hamar megismeri a féltékenységet, az irigységet, és elfeledi a szülei által belé nevelt értékeket, amint úrrá lesz rajta a gyűlölet és a bosszúvágy.

sin-senos-no-hay-paraiso2

A folytatáshoz több régi szereplő is visszatér, mint Carolina Sepúlveda (Ximena), Alejandra Pinzón (Paola) vagy Francisco Bolívar (Jota), a főszerepben pedig Catherine Siachoque és Fabián Riós ismétel, Carmen Villalobos felbukkanására egyelőre (?) nem lehet számítani. Újoncként csatlakozik a Betty a csúnya lányból ismert Estefanía Gómez, a hősnőt, a fiatal Catalinát Carolina Gaitán alakítja, a szerelmét pedig Juan Pablo Urrego. A premier még idén várható, talán a Cool Tv is lecsap rá!

csajok-szilikon-ez-lesz-a-paradicsom-Carolina Gaitán csajok-szilikon-ez-lesz-a-paradicsom-Juan Pablo Urrego

11098 <- Az összes oldalletöltés 6 <- A mai adatok
Share.4 hozzászólás

  1. Én is néztem az első évadot. Biztos lesznek hasonló elemek mint az első évadba. Én örülnék neki Carmen Villabos visszatérne egy más szerepbe. Remélem hogy Maria Fernanda Yepest ( Jessica) is újra láthatjuk.

    • Nagy valószínűség szerint ugyanaz lesz, még a hősnő neve is ugyanaz :/ Jessica visszatérése szuper lenne :)

  2. Ashlee22 on

    Erre én is kiváncsi vagyok
    Nekem az lenne szuper ha jessica ugyan azt kapná catalina anyjának lányától amit szegény catalina is elszenvedett .

Leave A Reply