Főoldal Hírek Bella Thorne főszereplésével készül a FreeForm új sorozata, a Famous in Love!

Bella Thorne főszereplésével készül a FreeForm új sorozata, a Famous in Love!

0
Oszd meg!

bella-thorne-famous-in-love

Újabb tévésorozattal tér vissza a képernyőre az Indul a risza ex-Disney sztárja, Bella Thorne. A híresség főszerepet kapott a Pretty Little Liars-kreátor I. Marlene King új sorozatában, a Famous in Love-ban, ami a Freeformon kerül majd bemutatásra várhatóan 2017 januárjában.

famous-in-loveA sorozat alapját Rebecca Serle Famous in Love könyvsorozata adja, a történet középpontjában a Thorne által alakított Paige Towsen, aki átlagos főiskolás lányból hirtelen egy tévésorozat főszerepében találja magát, helyes srácok és kamerák kereszttüzében, miközben híressé válik. Paige-nek rá kell találnia önmagára, mielőtt elveszíti azt, aki.

Rebecca Serle tökéletesen bemutatja, hogy milyen a ‘fiatal Hollywood’ részének lenni. Abszolút imádom a Famouis In Love-ot. Kötelező olvasmány bárkinek, aki kíváncsi a hírességek életére és imádja a kulisszák mögötti infókat” – nyilatkozta Bella Thorne a könyvről. Apropó, Bella íróként is bizonyított, az Autumn Falls könyvsorozatára már egy magyar könyvkiadó is lecsapott!

Továbbá jó hír a Famous in Love könyvek rajongóinak, hogy a regény szerzője, Rebecca Serle és I. Marlene King együtt dolgoznak a projekten, az író is segít az adaptációban. Kíváncsian várom a friss híreket, amint megtudok valami érdemlegeset, megosztom!

2537 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here