Főoldal Hírek Kirúgták a Teen Wolf sztárját: Arden Cho nélkül folytatódik a sorozat

Kirúgták a Teen Wolf sztárját: Arden Cho nélkül folytatódik a sorozat

6
Oszd meg!

Nagyon szomorú hír érkezett a Teen Wolf háza tájáról. A Kirát alakító Arden Cho youutbe-on jelentette be, hogy a karaktere nem fog visszatérni a sorozat hatodik évadába. Arden nem saját akaratából távozik, a jelek szerint a kreátorok hozták meg a döntést. Arden Cho igazán megható videóüzenete fent megtekinthető. Respekt a színésznőnek, amiért ennyire tartotta magát, és a kirúgása dacára is ilyen gyönyörűen és tisztelettel beszélt a stábról.

arden-cho-01

Íme, Arden szavai: “Annyira szeretem Kira Yukimurát! Imádom a Yukimura családot. Szerettem átélni a Teen Wolf élményt, szeretem a szereplőket és a csapatot. Csodálatos három és fél év volt ez. Túl gyorsan múlt el. Sajnos úgy tűnik, hogy Kira nem fog visszatérni a hatodik évadra. Azt hiszem néha, amikor egy sorozat olyan sok jó karaktert foglalkoztak, nincs kiadó szoba mindenkinek. Mindenesetre azt kívánom, bárcsak kiterjesztenénk a Skinwalkerek hatáskörét és megmutatnánk az erejüket. A Teen Wolfnál soha nem tudhatjuk. Az emberek néha visszatérnek“.

arden-cho-02

Nagyon szomorú vagyok a döntés miatt. Egyrészt az is dühítő, hogy az elmúlt évek során nem tudták igazán kihasználni a karakterben és az ázsiai mitológiában rejlő lehetőségeket, másfelől eléggé megszerettem Kirát, olyan jó párost alkottak Scottal. Hiányozni fog a lány, hozzám nőtt az elmúlt évek során. Egyre kevesebb a régi szereplő, egyre több az újonc, akik bár cukik, meg minden, de a régiekkel működik igazán a sorozat. Nagyon remélem, hogy Jeff Davis, a kreátor meggondolja magát.

4397 <- Az összes oldalletöltés 8 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Én addig kitartok a sorozat mellett, amíg Lydia és Stiles marad. Ha ők elmennének, a sorozatnak se maradna sok rajongója.
  Viszont én a 6. évadban a kedvencem lett Kelsey Chow (Tracy) karaktere, és sajnálom, hogy nem hagyták életben. :(

 2. Elég hülyeségnek tartom,hogy elmegy,mert pont a barátnője,aki”falkatag”megy el???
  Viszont,ha csak ismerős lenne,azt mondom oké,menjen,de így…
  Bár én nem tartottam őket jó párosnak,nem volt köztük,az a szikra,nagy love..stb.
  Meg túl korai volt Allison halála után szerintem,ha már nem is voltak együtt,akkor is..
  Beújíthatna egy új barátnőt igazán Scott :-)
  Amúgy nekem néha olyan sokat akarnak egyszerre belegyömöszölni ebbe a sorozatba,hogy csak na…néha azt kívánom,bár csak jobban fejtenének ki dolgokat stb…annyi minden van benne…

 3. Elnézést de Adren kilépet a sorozatból nem pedig kirúgták!!!!! -.-
  És nem kéne összehordani minden hazugságot ….

 4. Én sajnálom Arden-et. Nekem ő volt az eggyik kedvenc szereplőm. Nem tudom miért rugták ki, hiszen olyan jól játszott… Én nagyon aranyosnak találtam őket Scottal. Meg szerintem maga a lénye is gyönörü volt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here