Főoldal Hírek Érkezik a Yago, a mexikói Ezel remake

Érkezik a Yago, a mexikói Ezel remake

0
Oszd meg!

ivan-sanchez

Újabb török sorozatból készül feldolgozás Dél-Amerikában. Ezúttal az itthon is bemutatott Ezel kapott mexikói verziót. A tervek szerint 65 részben dolgozzák majd fel, és a premierre 2016. május 2-án kerül sor az Egyesült Államokban az Univision csatornán, de megérkezik majd Mexikóba is természetesen.

A főszerepben a 41 éves spanyol színész, Ivan Sánchez, akit a hazai telenovella rajongók a Veronica aranya és A dél királynője sorozatokban láthattak. A női főhős Gabriela de la Garza, aki a Netflix Narcos sorozatában is feltűnt már. Negatív szerepben lesz látható ismét Flavio Medina, aki A szív parancsából lehet ismerős.

Gabriela de la Garza

Mexikói keresztségben Ezelt átnevezik, ezentúl Yago néven fut majd, és a telenovellának is a Yago lett a végleges címe. A tervek szerint jó minőségben, mozis kamerákkal forgatják a Yagót, amitől már most nagy sikert remél a gyártó Televisa.

Alább megnézhető a trailer (sajnos nem a legjobb minőségben), ebben már a történetet is vázolják: a középpontban egy férfi, akit a szerettei elárulnak és börtönbe kerül, ahol azt hiszik, meghalt, de kiszabadul, és átszabott arccal készül bosszút állni ellenfelein.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here