Tini el gran cambio de Violetta – Érkezik Martina Stoessel Violetta filmje a mozikba!

  10
  Oszd meg!

  martina-stoessel-tini-03

  Miután a harmadik évaddal véget ért a nagy sikerű Violetta sorozat, a szereplők egy mozifilmben búcsúsznak el (végleg?) a nézőktől. A Tini – El Gran Cambio de Violetta filmben Martina Stoessel karaktere Olaszországba utazik, miután azt hiszi, hogy Leon megcsalta őt. Ott találkozik egy új sráccal, de Leon is a nyomába ered, hogy Ludmilla segítségével visszahódítsa a lányt.

  martina-stoessel-tini-01

  A Tini név Martina Stoessel beceneve, a filmben pedig több Violettából ismert színész is feltűnik, mint Diego Ramos, Jorge Blanco, Mercedes Lambre és Maria Clara Alonso. Szerepet kapott az alkotásban Sofia Carson is, aki az Utódok c. Disney film hercegnőjeként lehet ismerős a nézőknek. Több eredeti dal is elhangzik majd a filmben, angol és spanyol nyelven, Martina és Jorge Blanco előadásában is.

  martina-stoessel-tini-02

  A filmhez már megjelent két trailer, ami alább megtekinthető magyar felirattal. Sőt, két hete megjelent az első, a filmhez kötődő videoklip is, Martina “Tini” Stoessel Siempre Brillarás dalához. A mozifilm premierje május 12-én várható Argentínában, de úgy hírlik, hogy az európai – és nemzetközi – premierre csak november 3-án kerül sor. Íme, a videók (a dal nagyon ütős!)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here