Könyvtrailer: Bessenyei Gábor – A jövő harcosai

  0
  Oszd meg!

  Wow! Ritkán látni, hogy egy magyar regényhez ennyire minőségi könyvtrailer szülessen meg. Bessenyei Gábor debütáló kötetéhez saját trailert forgatott, amiben a három főhős is feltűnik. Ha nem ismerném a regényt, most biztos megjött volna a kedvem hozzá, de szerencsére már elolvastam, és írtam is róla, klikk a kritikáért. Szeretettel ajánlom a Jövő harcosait, érdemes lecsapni rá.

  20-sor

  jovo-harcosaiBessenyei Gábor – A jövő harcosai
  Kiadta: Könyvmolyképző Kiadó
  Megjelent: 2015
  Online megrendelés: klikk ide!
  Fülszöveg: Marcell, Erik és Adria meghökkentő dolgot lát: valaki lezuhan az égből. Ráadásul túléli.
  Amikor az aszfaltba krátert ütő, füstölgő testet figyelik, még nem sejtik, hogy hamarosan belekeverednek egy múltbéli összeesküvésbe és a rég elfeledett görög istenek hatalmi viaskodásába.
  Valaki azt akarja, hogy az Olimposz isteneinek korszaka soha ne múljon el. És soha ne szülessen meg a jövő.
  Marcell és Adria, a folyton akadékoskodó Erikkel különös, lebilincselő kalandra indulnak. Visszautaznak az időben, hogy leleplezzék az áruló istent, és megtalálják a jelenből ellopott tárgyat, ami nélkül a pusztító terv nem valósulhat meg.
  Társukul szegődik egy örökké vérre szomjazó halálistennő, miközben állniuk kell a többi isten segítőkésznek tűnő rohamát is.
  De megbízhatnak-e bármelyikükben? Vagy épp az árulót engedik közel magukhoz? Ki merné megvádolni Arészt, Athénét, Héphaisztoszt, Hermészt, Poszeidónt, vagy épp Zeuszt?
  Mit ér a barátság? Hol kezdődik a bátorság?
  Egyetlen esélyük, ha megkezdik a nyomozást az összezuhanó időben, és az élővé vált görög mítoszokból összerakják a mozaik darabkáit.
  És kezdetét veszi az istenvadászat

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here