Főoldal Érdekességek Könyvtrailer Könyvtrailer: Bessenyei Gábor – A jövő harcosai

Könyvtrailer: Bessenyei Gábor – A jövő harcosai

0
Oszd meg!

Wow! Ritkán látni, hogy egy magyar regényhez ennyire minőségi könyvtrailer szülessen meg. Bessenyei Gábor debütáló kötetéhez saját trailert forgatott, amiben a három főhős is feltűnik. Ha nem ismerném a regényt, most biztos megjött volna a kedvem hozzá, de szerencsére már elolvastam, és írtam is róla, klikk a kritikáért. Szeretettel ajánlom a Jövő harcosait, érdemes lecsapni rá.

20-sor

jovo-harcosaiBessenyei Gábor – A jövő harcosai
Kiadta: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelent: 2015
Online megrendelés: klikk ide!
Fülszöveg: Marcell, Erik és Adria meghökkentő dolgot lát: valaki lezuhan az égből. Ráadásul túléli.
Amikor az aszfaltba krátert ütő, füstölgő testet figyelik, még nem sejtik, hogy hamarosan belekeverednek egy múltbéli összeesküvésbe és a rég elfeledett görög istenek hatalmi viaskodásába.
Valaki azt akarja, hogy az Olimposz isteneinek korszaka soha ne múljon el. És soha ne szülessen meg a jövő.
Marcell és Adria, a folyton akadékoskodó Erikkel különös, lebilincselő kalandra indulnak. Visszautaznak az időben, hogy leleplezzék az áruló istent, és megtalálják a jelenből ellopott tárgyat, ami nélkül a pusztító terv nem valósulhat meg.
Társukul szegődik egy örökké vérre szomjazó halálistennő, miközben állniuk kell a többi isten segítőkésznek tűnő rohamát is.
De megbízhatnak-e bármelyikükben? Vagy épp az árulót engedik közel magukhoz? Ki merné megvádolni Arészt, Athénét, Héphaisztoszt, Hermészt, Poszeidónt, vagy épp Zeuszt?
Mit ér a barátság? Hol kezdődik a bátorság?
Egyetlen esélyük, ha megkezdik a nyomozást az összezuhanó időben, és az élővé vált görög mítoszokból összerakják a mozaik darabkáit.
És kezdetét veszi az istenvadászat

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here