Főoldal Érdekességek Érdekességek Jó lenne, ha – Könyves Tag

Jó lenne, ha – Könyves Tag

2
Oszd meg!

Jó, lenne ha… Egy-egy könyv után bizonyára sokan elgondolkodtunk már rajta, mennyire szuper lenne, ha másként végződött volna, netán máshogy jelent volna meg itthon, és társai. Most végre találtam egy könyves TAG-et, ami pont ezzel a témakörrel foglalkozik.

20-sor

1. Jó lenne, ha lenne folytatása

Neked adom a napot

neked-adom-a-napot

Nagyon kíváncsi vagyok, mi történik Noahval és Briannel, és persze szívesen tovább olvasnék Jude-ról is. Nagyon egyedi ez a könyv, szuper folytatást lehetne hozzá írni. Remélem egyszer Jandy Nelson is sort kerít rá.

20-sor

2. Jó lenne, ha lenne spin off sorozata

Will & Will

will-es-will

Kíváncsi lennék, miként alakul Mini Cooper élete, hogy zajlanak a hétköznapjai. Mondjuk ha a főiskolán játszódna a spin-off széria, azt különösen szeretném.

20-sor

3. Jó lenne, ha ez az író több könyvet írna

John Green

csillagainkban a hiba

A Csillagainkban a hiba óta nem jelent meg új nagy regénye, szóval itt az idő, hogy valami újdonsággal álljon elő, pláne mert már az összes megjelent önálló regényét olvastam. Hajrá John!

20-sor

4. Jó lenne, ha ez a szereplő mással jött volna össze

Lola és a szomszéd srác

lola es a szomszed srac

Ó, hogy én milyen sok könyvet felhozhatnék példaként! Mindenesetre maradok a Lola és a szomszéd srácnál, mivel még mindig úgy gondolom, hogy Max érdemelte volna meg Lolát, és a lány jobban is passzol hozzá.

20-sor

5. Jó lenne, ha máshogy végződne

Amikor ezt olvasod, akkor én már nem leszek

amikor ezt olvasod

Nagyon szerettem ezt a könyvet, amit így picit fura kijelenteni, méghozzá a témája miatt, de akkor is, nagyon szerettem. Még mindig fáj a lezáratlansága. Utálom, ha egy könyvnek nincs vége, ha az író a képzeletemre akarja bízni, hogy mi lett a karaktereivel. Mélységesen felháborít még mindig, hogy lezáratlan maradt.

20-sor

6. Jó lenne egy film franchise belőle

Ambrózy-báró esetei

leanyrablas-bp

Böszörményi Gyula trilógiája egyszerűen kiált a filmes megvalósításért. Annyira isteni lenne, ha film készülhetne belőle, ha megelevenedne az 1900-as évek elejének Budapestje, és végigélhetnénk a képernyőn is Hangay Mili és a morcos bárója nyomozását és egymásra találását!

20-sor

7. Jó lenne, ha TV sorozat lenne belőle

Vámpírakadémia

vampirakadémia

Sokakkal ellentétben én a filmet is szerettem, örülnék, ha Richelle Mead szövevényes regényeiből tévésorozat lehetne. Mondjuk a The CW-n el tudnám képzelni, imádnám, ebben már most biztos vagyok.

20-sor

8. Jó lenne, ha csak egy szemszögből íródott volna

A hibátlan játék

a-hibatla-jatek

Nem tudom, hogy ettől sokkal jobb lett volna-e a könyv, de az fix, hogy borzasztóan béna volt a férfi nézőpont. Annyira egyértelműen látszott, hogy egy hölgy próbál belelátni a pasi fejébe, és nagyon nem sikerül neki…

20-sor

9. Jó lenne, ha más lenne a borítója

The Duff

the duff

Sajnos nem tetszik a borító :( Túlságosan belemászik a képembe, és a tipográfia sem tetszik igazán. Szerencsére a tartalom viszont elsőosztályú, életem egyik legjobb olvasmányélménye volt a The Duff!

20-sor

10. Jó lenne, ha az eredeti borítója lenne

Az ég földig ér

az-eg-a-foldig-er

Megértem a borítóváltást, az eredeti nem passzolt volna a LOL könyvek közé, de mégis, fáj a szívem azért a gyönyörű eredeti borítóért. Olyan különlegesen szép, a magyar verzió pedig olyan, meh. (A csatolt képen a gyönyörű amerikai borító)

20-sor

11. Jó lenne, ha csak egy könyv lett volna

Csak lélegezz trilógia

elakado-lelegzet

Az első részt, az Elakadó lélegzetet nagyon szerettem, igazán megindító könyv volt. A második részt sajnos utáltam, iszonyúan rossz lett :( A harmadik részt el sem olvastam. Mindenesetre kár, hogy nem zárta le egy kötetben az írónő a történetet.

20-sor

A TAG Patriktól, a ReadThatBook vloggerétől származik, köszönet érte. És most ki is hívok két bloggert, hogy válaszoljanak ők is, mert kíváncsi vagyok a válaszaikra. Deszy és Ági, rátok gondoltam!

1515 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. De jó, örülök, hogy tetszett a TAG és megcsináltad!!! :) :) Mellesleg a A neked adom a napot-nak én is örülnék, ha lenne folytatása! :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here