Megbukott A hűséges. Máris ráuntak a nézők A Beavatott filmekre?

  6
  Oszd meg!

  huseges3

  Nocsak, a nézők ráuntak A Beavatott filmekre? Nagyon úgy fest, mivel A hűséges első fele elég csúnyán megbukott Amerikában, és világszerte sem tolonganak miatta a mozikba az emberek.

  Az első rész, A Beavatott 85 millió dollárból készült, Amerikában 150.9 milliót, világszerte 137 milliót kaszált. A Lázadó már 110 millióba került, Amerikában 130, világszerte 167 milliót termelt. Ha figyelembe vesszük a költségeket, ezek sem combos adatok, de még így is nyereséges maradt. A Hűséges első fele viszont nem érdekli túlzottan az embereket.

  huseges2

  A film már több, mint két hete van a mozikban, és Amerikában még mindig “csak” 52.5 millió dolláros bevételt ért el – A Lázadónak ez már a nyitó hétvégéjén sikerült! Világszerte eddig 70.5 milliónál jár. Mindkét kategóriában növekedhet, de most nem lesz túl nyereséges a film, ez már most biztosan kijelenthető.

  A Hűséges első felének produkciós költségei nem ismertek, de ha a Lázadóéval is számolunk, alsó hangon 110 millió dollár. Ennek még a felét sem gyűjtötte össze A hűséges első fele, és ahogy telnek a hetek, úgy csökken az érdeklődés – és így a bevétel is – a film iránt.

  huseges

  A nemzetközi bevételek is sokat nyomnak a latba, de ott meg kell osztozni a terjesztőkkel, ezért kiemelten fontos, hogy legalább az amerikai vetítésekből megtérüljön a film, itt pedig erre nem fog sor kerülni.

  A korábbi részek (mérsékelt) sikerére való tekintettel a könyvtrilógia harmadik részét, A hűségest két filmben viszik a vászonra. Még egy hátra van. A Lionsgate stúdió már most bejelentette, hogy természetesen leforgatják a finálét, de a Deadline információ szerint csökkentett költségvetéssel, aminek hatására jóval kevesebb látványos (CGI) jelenetre számíthatunk. A tervek szerint A hűséges második fele 2017. június 9-én érkezhet meg a mozikba.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here