Főoldal Hírek Hűha! Indul a Vajna Tímea Show a Tv2 műsorán – Na ki...

Hűha! Indul a Vajna Tímea Show a Tv2 műsorán – Na ki lett április bolondja?

10
Oszd meg!

vajna

Figyelem! Ez csak egy áprilisi tréfa volt, tudtommal a Tv2 nem tervez Vajna Tímea Show-t. Ha ezek után mégis lesz, nagyon fogok röhögni :)

A Tv2-nél mostanság nagyon különös dolgok történnek, a Tények stábja szétesik, a hírek egyértelműen kormánycentrikusak, újjáéled a Napló, és visszatér egy régi formátum is a csatornára. Korábban nagy sikerrel futott a Liptai Claudia Show és a Szulák Show is, amikben három-három vendéggel beszélgettek adásonként, sok nehéz témát is érintve. Liptai és Szulák utóda lett Vajna Tímea.

A Tv2 csatornát birtokló Andy Vajna felesége nagy örömmel vetette bele magát a munkába: “Mindig is hasonló lehetőségről álmodoztam! Csodás lesz beszélgetni a politikusokkal, a feleségeikkel, közéleti személyiségekkel és persze a hírességekkel is, akikkel mind jóban vagyok. Már nagyon készülök a feladatra, Hajdú Pétertől tanulok a háttérben” – nyilatkozta Tímea.

vajna-timea

A műsor producere Kökény-Szalai Vivien lett, az első adás egy hónapon belül képernyőre is kerül, az első vendégek a hírek szerint Orbán Viktor leánya, Ráhel és az énekes Kovács Ákos lesznek.

A hír pedig döbbenetesen dühítő. Mármint, nekem nincs gondom Vanja Tímeával, aranyos, meg minden, de csak azért kapni egy saját showműsort, mert annak a felesége, aki, hát… Arról pedig nem is beszélve, hogy ha tényleg csak kormányközeli embereket hívnak majd meg minden héten, akkor elég propaganda szerűvé válik majd a műsor, pont mint a Kökény-Szalai Vivien felügyelete alatt készülő tények.

De tekintsünk el ettől az oldaltól, és gondoljunk arra milyen dühítő, hogy az elismert Szulák és Liptai után pont az a Vajna Tímea legyen a műsorvezető, aki hasonló téren semmit nem tett le az asztalra… Mindenesetre az első adást kíváncsiságból megnézem majd.

Na ki lett április bolondja? :)

10 Hozzászólások

  • Lol, amúgy besz*ptam. :D De a csatorna jelenlegi helyzetéről árulkodik az is, hogy simán el lehet hinni róluk az ilyen híreket is, mert ennél lejjebb már nem nagyon van nekik… :D

 1. Feljövök a Media Addictra, gondoltam megnézem, milyen tréfát eszelt ki Tibi :D
  Nem csalódtam benned. El is hittem volna simán, mint ahogy korábban is, csak most eleve azzal a szándékkal jöttem ide, hogy meglessem az áprilisi tréfád, szóval most először nem sikerült átverni :D

 2. Hehe, nem egyszerű már titeket átverni :D De bizony ez csak egy áprilisi tréfa volt, ami (remélhetőleg) nem válik valóra :)

  • Na, ezért jó, hogy nálam megjegyzés moderálás van. :D
   Volt, aki engem tájékoztatott, hogy az általam kitett hír csak áprilisi tréfa, de nálam is benyalták szépen.
   És mindezek után átnézek hozzád és itt én esek áldozatul. Eszembe sem jutott, hogy más is gonoszkodhat, illetve a Heroes-os cikkben semmi gyanús nem volt, úgyhogy fel sem merült, hogy Te is csinálsz ilyen álhírt.
   Éstovábbá, valóban annyi negatívat olvasok a TV2-ről és látom a híreket, hogy abba a sorba ez sajnos teljesen beleillett és tök életszerű volt :( , ahogy azt fentebb is kommentelte valaki.

   • Hehe, pedig az utóbbi években mindig csináltam. Tavaly volt egy fake-Fekete Pákó interjú, előtte Eva Longoria kapott Jóban-Rosszban mellékszerepet :D Megvan ennek az áprilisi mókának a maga szépsége.
    A tiédet is láttam ám, de aznap eleve úgy mentem fel minden oldalra, hogy semmit se hiszek el, így nem nyeltem be :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here