Főoldal Hírek Nyolc karakterposzter a The CW Containment újoncához

Nyolc karakterposzter a The CW Containment újoncához

5
Oszd meg!

Április 19-én, a The Flash felvezetésével debütál Julie Plec új sorozata, a Containment. A sorozatbéli Atlantában egy rejtélyes és halálos járvány tör ki, a város karantén alá kerül, a bent maradók küzdenek, hogy életben maradjanak, míg mások a gyógymódot keresik. Van persze összeesküvés, és lefogadom, a vírus akár a világvégét is jelentheti.

A sorozathoz a CW kiadott nyolc karakterposztert. A marketingosztály lustaságát jól jelzi, hogy egy kaptafára készült mind, még annyi sem volt bennük, hogy a maszkokon lévő vérfoltokat átalakítsák. De legalább a poszterek szlogenjei változók.

Érdekes adalék még a poszteren a felirat: limited series event. Emiatt az évad vége akár lezárt is lehet, de persze nyitva hagyják majd a kaput az esetleges folytatás reményében.

containment-01

containment-02 containment-03 containment-04 containment-05 containment-06 containment-07 containment-08

5 Hozzászólások

  1. Bele fogok nézni, elsősorban Chris Wood miatt. Tavaly a TVD-ben az egyik kedvencem lett, kíváncsi vagyok az itteni munkájára is :)

  2. Fél évvel a sorozat vége után ledaráltam pár nap alatt (igaz, hogy a 13 rész nem is hosszú), de szerintem, ha tovább tartott volna, akkor is ennyire hamar átrágtam volna magam rajta. Lehet, hogy nem annyira eredeti az elképzelés, és voltak részek, ahol igazából nem haladt előre annyira a cselekmény, de akkor is jó volt látni, ahogy a szereplők megpróbálnak túlélni.
    Chris Wood bebizonyította, hogy érzelmes is tud lenni, amellett, hogy így is hozta a kemény srácot, és imádtam látni Kristen Gutoski-val a közös jeleneteiket. Jó volt a feszültség, és tulajdonképpen azért is néztem meg olyan gyorsan, hogy végre megtudjam, honnan jött a vírus, és ki felelős az egészért.
    Nem mondom, hogy óriási sorozat, de engem pár napig elszórakoztatott, és talán majd egyszer még újra is nézem. A befejezés elsőre furcsa volt, de vegül rájöttem, hogy ez így sokkal kevésbé volt kiszámítható, mint amire én tippeltem volna.

    • Ó, már el is felejtettem ezt a sorozatot! Köszi, hogy eszembe jutattad, kíváncsi voltam rá én is. Örülök, hogy neked tetszett :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here