Főoldal Hírek Kismenők: Minden, amit a Tv2 tehetséggondozó műsoráról tudni lehet!

Kismenők: Minden, amit a Tv2 tehetséggondozó műsoráról tudni lehet!

4
Oszd meg!

kismenok-tv2-foto01

Április 9.-én érkezik a Tv2 új tehetséggondozó műsora, a Kismenők! Az ének iskolája helyett startoló műsorban több művészeti ágban jeleskedő gyermek is részt vesz, a műsorvezetők és egyben csapatkapitányok Till Attila és Ördög Nóra. A műsor négy zsűritagja: Ábel Anita színésznő-műsorvezető, Lajtai Kati énekesnő, Apáti Bence balettművész és Hajós András dalszerző.

A Kismenők nem egy verseny, elsősorban a tanuláson, a tehetség-gondozáson van a hangsúly. Ezért Nóri és Tilla támogatása mellett szakmai segítséget is kapnak a gyerekek: olyan profi tanárok készítik fel őket, akik a legjobbak az adott területen.

Kíváncsian várom a műsort, a promó alapján a hangulat csillagos ötös, és a gyerekeket is meg kell zabálni. Annyira kis cukorbogárkák, és ahogy látom, tehetségben sincs hiány! További információként íme, a promóciós videók és a csatorna sajtóközleménye.

20-sor

SAJTÓKÖZLEMÉNY: Április 9-től indul a Kismenők!

A formátum egyik különlegessége, hogy a műsorvezetők egyben csapatkapitányok is lesznek. “Ének, tánc és egyéb kategóriában válogattunk 5-16 éves gyerekeket a csapatunkba” – mondta Tilla. 100-120 olyan gyerek jutott be az előválogatóba, akik éneklésben, táncban, színjátszásban, hangszeres játékban, akrobata mutatványokban vagy egyéb más területen kimagasló képességekkel bírnak.

kismenok-tv2-ordognora-tilla

“28 produkciót választottunk ki, tehát fejenként 14-14-et” – tette hozzá Ördög Nóra. Ők küzdenek majd a stúdióban lévő nézők és a zsűri szavazataiért, így dől el, ki jut be a csapatunkba. 4 felvételről vetített adás lesz és 4 élő.

Az eseményen kiderült, hogy Lajtai Kati énekesnő kisbabát vár. Elmondta: várhatóan nyár közepén születik első gyermeke. Arról beszélt mennyire fontos meglátni a tehetséget a gyermekekben és megfelelő módon fejleszteni azt.

kismenok-tv2-apati-bence

Apáti Bence most először vállal szerepet televíziós műsorban. Kiemelte: mivel a Kismenőkben is sok táncos produkció lesz, őket kritikusabb szemmel fogja majd nézni. A balettművész két ikerfiú édesapja, és elárulta: a gyerekei is nagyon várják a műsort.

Ábel Anita, akit az egész ország már gyermekszínészként is ismert, azt mondta: a mai napig ugyanaz az izgalom fogja el, ha belép a színpadra vagy kamerák elé, mint anno 4 évesen, és így lesz ezzel most is ebben az új szerepkörben.

kismenok-tv2-abel-anita

A legtapasztaltabb zsűritag Hajós András, hiszen ő már Az ének iskolájában is véleményt formált sok tehetséges gyermekről. Ezúttal azt ígérte: abban segíti majd a résztvevőket, hogy valóban merjenek nagyot álmodni, ahogy ő is tette ezt gyermekkorában.

Az élő adások alatt a tévénézők is szavazhatnak a műsorra, a TV2 Live applikáción keresztül már most exkluzív tartalmakat olvashatnak a Kismenőkről.

kismenok-tv2-hajos-andras

A műsor során a 4 tagú zsűri fejenként 0 és 25 pont között pontozza majd a produkciókat, de nemcsak az ő szavazatuk számít, ugyanis a 100 tagú közönség is szavaz. Ők 4 csapatot alkotnak majd, így a zsűri és a helyszínen ülő nézők pontszáma összesen 200 lehet.

A műsorvezetők hangsúlyozták: a Kismenőkből senki nem távozik üres kézzel. A műsor győztese és a másik 27 produkció is tanulmányi ösztöndíjat kap. A győztes 2 millió forintot, a 27 kieső pedig 100 ezret.

kismenok-tv2-zsuri

A Kismenők nem egy verseny! Elsősorban a tanuláson, a tehetség-gondozáson van a hangsúly. Ezért Nóri és Tilla támogatása mellett szakmai segítséget is kapnak a gyerekek: olyan profi tanárok készítik fel őket, akik a legjobbak az adott területen.

A TV2 Csoport számára mindig is fontos volt a fiatalok tehetséggondozása, ez kiderült már az Ének iskolája alatt is, ahol a műsort követően a 25 szereplőnek összesen több mint 200 alkalommal volt lehetőségük bemutatkozni a közönség előtt. Az egyik legnépszerűbb Berki Artúr volt, akinek saját dala és videóklipje is készült, csak úgy, mint Varga Viviennek vagy Horváth Alexandrának. Több diákra a színházi világ is felfigyelt, Kornis Anna előbb a Muzsika hangja egyik szerepét kapta meg, továbbá hamarosan a Shrek musicalben is láthatjuk őt Juhos Zsófival együtt.

4 Hozzászólások

  1. Jaaaj, már vártam ezt a műsort, de azért nekem vannak aggályaim, mert úgy látom, csak elindult a műsor a kieséses irányba. Oké, kezdettől voltak ilyen elemei, de most még egyértelműbb :/
    Remélem, azért rendben lesz a dolog.

    • Igen, most tényleg egyértelműbb lesz a távozás, de tényleg bízom benne, hogy rendesen megcsinálják, és egyik gyerek sem sérül majd meg lelkileg :(

  2. Én is várom a műsort. Sok tehetséges gyerek lesz itt biztosan. A zsűrit is jól választották ki külön örülök hogy Lajtai Kati is benne van a műsorba.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here