Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Csekkold a világsztárok legújabb videoklipjeit!

Csekkold a világsztárok legújabb videoklipjeit!

0
Oszd meg!

Nem tudom, hogy mi ütött az énekesekbe, de jóformán egyszerre álltak elő a legújabb videoklipjeikkel. Külön posztolni egy élet lenne, úgyhogy íme, egy szuper válogatás, érdemes végighallgatni a dalokat is. (Ó, lehet, hogy húsvéti ajándéknak szánták. Köszönjük!)

20-sor

NICK JONAS & TOVE LO – CLOSE

Nick Jonas a visszatérő dalában Tove Lo-val, egy svéd énekesnővel működik közre. A dal elképesztő, Nick stílusa még mindig zseniális, akárcsak az énekhangja. A videoklip pedig nagyon ötletes, még úgy is, ha némileg a Shawn Mendes-féle Stitchesre emlékeztet.

20-sor

ZAYN – BeFoUR

Befutott az ex-One Direction tag, Zayn (Malik) új videoklipje is. A kisfilm ütős, tetszik, ahogy megpróbál elmesélni egy történetet. A dal viszont nem annyira erős, mint a Pillowtalk, de összességében a végeredmény így is tetszetős. Megérte szólóban próbálkoznia a srácnak.

20-sor

MEGHAN TRAINOR – NO

Ez egyszerűen döbbenetes, hogy mindig mennyire odacsapnak Meghan videoklipjei! Ez a koreográfia állati, tök jó nézni a klipet. A daltól nem dobtam hátast, nem egy All About That Bass, de azért jó hallgatni. És egyértelműen jól áll Meghannek a szexi stílus is.

20-sor

SIA – CHEAP THRILLS

Sia előző videoklipje, az Alive nem varázsolt el annyira, a karatés-harcos kislány nem nyűgözött le annyira Most viszont visszatért Maddie Ziegler, kapott maga mellé táncosokat, a végeredmény pedig döbbenetes. Legalább hatszor újranézős. És itt még a dal is ezerrel működik!

20-sor

HAILEE STEINFELD ft. JOE JONAS – ROCK BOTTOM

Imádom ezt a lányt, éljen, hogy énekléssel is foglalkozik! A hangja valami isteni, és valami ütős szerencse folytán mindig remek dalokat kap. Ez a mostani is legalább olyan gyorsan meghódított, mint a Love Myself. Arról nem is beszélve, hogy Joe Jonassal énekel együtt. A videoklip pedig, hű, isteni! (És nem csak a helyes modell miatt, aki Hailee pasiját alakítja :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here