Pilotkritika: The Real O’Neals

  0
  Oszd meg!

  the-real-oneals

  A 2015/16-os szezonból egyértelműen ez volt a leginkább várt újonc komédia sorozatom. Itt aztán tényleg minden szerepel, ami miatt igazán lelkesedni tudok. Családi komédia, nem alpári, mégis ütős poénok, meleg szál, no és a csodálatos Martha Plimpton. A pilot és a második rész láttán nagyon elégedett vagyok!

  A sorozat története már az egysoros leírásával megvett magának tavaly. Adott egy tökéletes, katolikus család, akik mindenki felett állnak. Aztán a középső srác, a tizenhat éves Kenny bevallja, hogy meleg, majd borul a bili, mindenki előadja a saját kis mocskos titkát. Anyuék válni készülnek, a 14 éves kislány szeret lopni, a 17 éves focista Jimmy pedig étkezési zavarokkal küzd. Mindezt kihallgatja az egész templom, és innen borul a família élete – már ha engedik.

  MARTHA PLIMPTON, JAY R. FERGUSON, NOAH GALVIN, MATTHEW SHIVELY, BEBE WOOD

  Az első rész csak vázolta a szituációt, a folytatás már kicsit megmutatta, hogy milyen lesz a továbbiakban a széria. A családtagoknak el kell fogadniuk egymást, és változniuk kell, hogy a titkok ne temessék el őket. Ebből szuper dráma kerekedhetne ki, de szerencsére nem ez történt, a The Real O’Neals vicces és teljesen szerethető, a történetet humoros irányba vitték el, de nem bagatelizálták el a történteket. A katolikus anyának igenis nehéz elfogadnia, hogy Kenny meleg, ahogy Kenny bátyjának, Jimmynek is meg kell tanulnia együtt élnie az étkezési zavaraival. De miért ne viccelődhetnének róla?

  the-real-oneals2

  Nem tetszett volna ám ennyire, ha nem választanak ilyen jó színészeket. A Raising Hope óta Martha Plimptont egyszerűen imádom, az anya szerepére telitalálat a nő, tökéletesen hozza a karaktert. Meleg srácként Noah Galvin isteni A legidősebb gyereket, Jimmyt alakító Matthew Shiveley egy cseppet fura, de remélem megszokom. Itt van ám Bebe Wood is, aki még a The New Normalban volt a kislány, azóta jól megnőtt, és az itteni karaktere még tán szimpatikusabb is, mint a tudálékos kiscsaj Ryan Murphy sorozatában. A kedvencem amúgy Eileen testvére, Jodi, a kis fangirlködése és a dilis humora egyszerűen mindent visz.

  the-real-oneals4

  Értékelés: 10/10

  A pilotba és a második részbe nem tudok hol belekötni, részemről tökéletes szórakozás volt, sokat nevettem a történeten. A nézettsége sajnos nem a legjobb, úgyhogy lesz miért izgulni májusban. Mindenesetre nyáron ledarálom az évadot, és már most lefogadom, hogy remek időtöltésben lesz részem!

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here