Főoldal Hírek Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei poszter & szinkronos trailer

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei poszter & szinkronos trailer

1
Oszd meg!

vandorsolyom-kisasszony-kulonleges-gyermekei2

Újabb könyvadaptáció érkezik meg a mozikba! Ezúttal Ranson Riggs a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei feldolgozására készülhetünk. A napvilágot látott trailer és poszter alapján már most bizakodó vagyok, ütős feldolgozásnak tűnik.

A Tim Burton rendezte film főszerepében Eva Green (Camelot), Asa Butterfield (A leleményes Hugo), Ella Purnell (Demóna), Samuel L. Jackson (Ponyvaregény) és többek között Allison Janney (Mom) látható.

No de miről szól a film? Egy családi tragédia után a tizenhat éves Jacob egy távoli szigetre kerül, közel Wales partjaihoz. Ott fedezi fel Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei számára alapított omladozó romokat, és rájön, hogy az itt rejtegetett árvák miben különlegesek. Talán veszélyesek. És lehet, hogy ő sem véletlenül került oda… Bővebben a trailerben. A premierig pedig el kéne olvasni a könyvet is.

A film 2016. szeptember 30-án mutatkozik be Amerikában, bízzunk benne, hogy itthon sem kell rá sokat várni.

vandorsolyom-kisasszony-kulonleges-gyermekei

1 hozzászólás

  1. Nagyon nagyon jó a könyv (a folytatása meg még inkább), de már az előzetesből is látszik, hogy több változtatás lesz a filmben (sajnos, vagy nem sajnos nem tudom). Izgatottan várom :3

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here