Főoldal Hírek Negyvenes, pedáns anyaként térhet vissza Alyssa Milano a képernyőre

Negyvenes, pedáns anyaként térhet vissza Alyssa Milano a képernyőre

0
Oszd meg!

alyssa-milano

A Bűbájos boszorkák és a Mistresses sztárja új főszerepben! A CBS rendelte be pilotnak a What Goes Around Comes Around projektet, ami Dan Kopelman egykamerás komédiája. A történet középpontjában két negyvenes szülő, akik tiniként nagyon vadak voltak, most pedig a saját rémálmuk köszönt vissza: három közös gyermekük a tinikorukra érve meglehetősen emlékeztetik őket önmagukra.

Az anyukát alakíthatja majd Alyssa Milano, a karaktere neve Robin. Miután kinőtte lázadó tiniségét megfogadja, hogy laza anyuka próbál lenni, de minden célja, hogy a gyerekei ne kövessék el azokat a hibákat, amiket ő, és eljussanak a főiskolára.

jason-lee

Milano férjét – az apukát – A nevem Earl-ből ismert Jason Lee alakítja, akivel mellesleg már ott is összekerült Alyssa pár rész erejéig. Lee karaktere Kenny, egy zenei stúdió tulajdonosa. Szerepet kapott még a sorozattervben Matt Murray (Kevin From Work) és Dougie Baldwin (Nowhere Boys).

A CBS májusban dönti el, hogy berendeli-e sorozatnak a projektet. Ami engem illet, nagyon drukkolok, sok lehetőséget látok a sorozatban.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here