Főoldal Érdekességek Érdekességek Friss megjelenés: Neal Shusterman – Everlost

Friss megjelenés: Neal Shusterman – Everlost

0
Oszd meg!

everlost

A Tilos az Á könyvek jóvoltából jelent meg egy új Neal Shusterman regény. Az Unwind – Bontásra ítélve írója ezúttal is remek témához nyúlt. A regény egy testvérpár útját követi nyomon, akik haláluk után szellemként a földön maradnak, félúton élet és halál között, majd találkoznak egy új baráttal. Az elragadó könyvről a tovább után még több infóra lelsz!

A fülszöveg

everlost-boritoEverlost egy varázslatos, ugyanakkor veszélyes vidék. Azok a gyerekek kerülnek ide, akiknek a lelke nem talál nyugalomra, és így egy köztes világban reked: félúton élet és halál között. Fénylelkekként bandákba verődve élnek, és együtt ismerkednek az új világ adta váratlan lehetőségekkel…
Nick és Allie utolsó emléke egy autóbaleset, mely után Everlostban ébrednek. Vándorlásuk során rátalálnak Maryre, az elveszett gyerekek királynőjére és különös birodalmára, ahol Nick úgy érzi, otthonra lelt. Allie azonban nem akar az örökkévalóságig ott maradni, ezért kockázatos vállalkozásba fog: gyakorolni kezdi a bőrtérítés tudományát, melynek során a lelke képes egy halandó testébe költözni. Miközben hőseink saját útjukat keresik, Everlostban felbukkan egy irtózatos szörnyeteg, aki McGillnek nevezi magát.
Neal Shusterman magával ragadó könyve életről, halálról, és mindenről, ami közötte lehet…

Az íróról

neal-shusterman

New Yorkban, Brooklynban nőtt fel, és gyerekkora óta ír. Az egyetemen után forgatókönyvíróként kezdett dolgozni, és azóta is rengeteg sorozat, színházi darab, számítógépes játék forgatókönyvét írta, valamint sikeres regények sorát. Számos nagy amerikai könyves díj kitüntettje.

Itthon a Hawking folyosója, az Edison csapdája és az Unwind regényei láttak többek között napvilágot. Az író jelenleg Californiában él, a feleségével és négy gyermekével.

Borítómustra

Itthon a Tilos az Á könyvek az eredeti borítóval adta ki a regényt, de több ország készített saját verziót. Íme, a külföldi borítók, az orosz különösen ötletes!

Neal Shusterman – Everlost – Blogturné

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”] [restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

Neal Shusterman könyvei nem a könnyed kategóriába tartoznak. Előfordulhat, hogy a testedet szétbontják, bezárnak egy félelmeidből épült vidámparkba, vagy éppenséggel halálod után eltévedve az elveszettek erdejében találod magad. Ez utóbbi történt a napokban, Tilos az Á könyvek kiadónál, megjelent Everlost – Elveszve élet és halál között című könyvében. Tartsatok velünk ti is, hogy megismerjétek Everlostot, és lehetőségetek legyen megnyerni a kiadó által felajánlott könyvet!

[/restab] [restab title=”Nyereményjáték“]

Az Everlost egyik központi kérdése a haláli utáni élethez köthető. Az irodalomban többször is felbukkan ez a téma, azonban az írók igencsak különbözőképpen látják ezt a kérdést. A mostani nyereményjátékban az lesz a feladatotok, hogy a leírás alapján kitaláljátok, melyik, ezzel a témával foglalkozó, regényre gondoltunk. A helyes megfejtők között kisorsolunk egy, a kiadó által felajánlott. példányt Neal Shusterman: Everlost című könyvéből

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

Zombinak lenni szívás – se személyiség, se emlékek, se érzelmek. Kivéve persze, ha az eledeled agyát eszegeted. Mégis miként lehet így egzisztenciális krízisben szenvedni? Erre a választ csak R tudja, aki valami többre vágyik.

a Rafflecopter giveaway

[/restab] [restab title=”További állomások“]

03.14 Always Love a Wild Book
03.16 Deszy Könyvajánlója
03.18 Kelly & Lupi Olvas
03.20 Media-Addict.hu

[/restab][/restabs]

1420 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here