Főoldal Érdekességek Bulvár Horányi Juli szerint nőként nehezebb énekesként érvényesülnie

Horányi Juli szerint nőként nehezebb énekesként érvényesülnie

0
Oszd meg!

Az X-Faktor felfedezettje, Horányi Juli is jelölt idén a Glamour Women of the Year 2016 díjon, mint a legjobb énekesnő. Egy konferencián Juli arról vallott, hogy számára, női eladóként mennyivel nehezebb érvényesülnie.

horanyi_juli

„Sajnos sokkal nagyobb teret kapnak hazánkban a férfi előadók, zenekarok, akik mellett nehéz nőként érvényesülni. Továbbá az is nehezíti a helyzetet, hogy a rajongók nagy része is lányokból tevődik össze, akiket egyszerűbben el tudnak érni az erősebbik nem képviselői. Hat éve folyamatosan bombázom a rádiókat a dalaimmal, azonban egyelőre havi 2-3 lejátszásnál nem értünk el többet, de továbbra is kitartóan próbálkozom, hátha áttörnöm az üvegplafont.”

horanyi_juli2

Kétségkívül van igazság abban, amit mond, de kérdés is felmerül, miszerint csak az-e az ok, hogy ő női előadó, vagy a dalai nem ütik meg azt a szintet, amit elvárnának a rádiók és a hallgatók? Érdekes kérdéskör, de mindenképpen remek, hogy felmerült.

Juli A Dal 2016 színpadán is megpróbálkozott, de az első élő adásban kiesett. Március 17-én eldől, hogy a Glamour díjátadón megkaphatja-e a legjobb énekesnő díját.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here