Főoldal Oldal Blog Három születésnapi nyereményjáték a Media Addicton – EREDMÉNYHIRDETÉS!

Három születésnapi nyereményjáték a Media Addicton – EREDMÉNYHIRDETÉS!

0
Oszd meg!

Egy hónappal ezelőtt lesz nyolc éves a Media Addict, ennek örömére egy nagyszabású nyereményjátékot szerveztem, hogy méltó módon ünnepelhessük meg a jeles alkalmat. Most eljött az eredményhirdetés ideje!

eredmenyhirdetes

Mielőbb kiderülne, kik a szerencsés győztesek, hadd köszönjem meg mindenkinek a részvételt, a kedves kommenteket és a jelenlétet. Nélkületek az oldal sem lehetne nyolc éves. Köszönöm, és egyben hálás vagyok a kiadóknak és az íróknak is a játék támogatásáért!

#1 – Könyvszépségverseny

Összesen 54 gyönyörű képet küldtetek a könyvszépségversenyre, nem volt egyszerű döntenie az olvasóknak, mesés kompozíciókban gondolkodtatok. Végül három győztes született, íme, a legtöbb lájkot kapók és a nyereményük! A győzteseknek írtam is.

  1. Bagány Adrienn képe – 1.1 ezer lájk | Nyeremény: Kae Westa – Karvalyszárnyon
  2. Kertész Lili képe – 426 lájk | Nyeremény: Kalapos Éva – Massza
  3. Széles Dorotty Loretta képe – 407 lájk | Nyeremény: Joss Stirling – Misty

konyvszepsegverseny

#2 – Kommentelős nyereményjáték

A kritika írás legfőbb célja nálam, hogy kiírhassam a véleményem az adott könyvről, filmről vagy sorozatról, így magamban is jobban el tudom raktározni az élményt. Az, ha ezzel segíthetek nektek új kedvencre lelni, egy plusz öröm. Olvasni, hogy hány embernek segítettem, maga volt a mennyország. Köszönöm!

Itt két győztest sorsolt a rendszer. JustBibliphile Könyveié Laura Arkanian Holdezüst, vérarany című műve, míg Bíró Ági Rachel Van Dyken Egyetlen méreg regényével lett gazdagabb. (Nektek sajnos nem tudtam írni a Facebook beállításai miatt, jelentkezzetek :) )

facebook-lajk-nyeremeny

#3 – Lájkolós nyereményjáték

Szerettem volna egyszerűbb nyereményjátékot is, ahol tényleg bárki indulhat, aki csak szeretne. A Rafflecopter doboz három győztest hirdetett. Kulcsár V. kapta a Londinium hercege regényt, a Túl szép c. könyv Dorináé (az e-mail címe alapján Juhász Dorina), míg Csaba Kinga a tíz db könyvjelzőből álló csomagot nyerte. Az érintetteknek írtam e-mailt.

raffle-nyeremeny

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here