Freddie örülhet, a svédek idén mellélőttek az Eurovíziós selejtezőn

11

A 2010-es években a svédek igencsak komoly tényezőnek számítanak az Eurovíziós Dalfesztiválon. 2011-ben Eric Saade harmadik lett a Popular c. dalával, egy évvel később Loreen és az Euphoria győzött. 2013-ban Robin Stjenberg a tizennegyedik helyig csúszott, de jött 2014-ben Sienna Nielsen és a fülbemászó Undo, ami a harmadik helyre repítette az országot, majd tavaly Mans Zelmerlöw és a Heroes nyerni tudott.

Tegnap volt a svédek nemzeti válogatója, a Melodifestivalen 2016. A zsűri és a közönség döntése alapján az országot Frans képviseli az If I Were Sorry dalával. Meghallgatva a dalt minden Freddie rajongó megnyugodhat, idén a svédek abszolút nem lesznek tényezők az Eurovíziós Dalfesztiválon, a kiválasztott dal örülhet, ha megismétli Robin 2013-as helyezését.

frans-sweden-eurovision

Helyes srác ez a Frans, jó a kisugárzása, de a külsőség ide nem elég. Hangilag meglehetősen középszerűnek tűnik a srác a hallottak alapján, de ami még fájóbb, hogy a dala unalmas, elmenne egy altatónak is, legalábbis szerintem. Mindenesetre örülök a döntésnek, egy kemény ellenféllel kevesebb az Eurovízión. Hajrá Freddie!

1790 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.11 hozzászólás

 1. Hát tényleg nem a legjobb választás de nagyon helyes fiú. Az eddig meglévő euroviziós dalok közül az oroszoké tetszik a legjobban Freddie dala után.

  • Ó, ez a dal sokkal jobban tetszik, és nem csak a téma miatt, egyszerűen jobb az énekes hangja, meg a dallamvezetés is.

 2. gaboca701 on

  Szerintem meg nagyon jól választottak.
  Ha 3-4x meghallgatod, ki sem tudod verni a fejedből.
  Talán túlságosan egyszerű, kicsit talán monoton is, de hatásos.

 3. Ó, úgy látom elég megosztó a dal, többeteknek bejött. Ízlések és pofonok :) Aztán ki tudja, hátha odakint is aratni fog!

 4. Anno Byalex dala is monoton volt és végtelenül egyszerű dallamvezetésű, mégis volt benne valami…és valóban sokan szerették, nem ért el rossz helyezést. Ez a dal az egyszerűségében nagyszerű. Üde színfolt lesz a magát túlságosan is komolyan vevő, nagyívű, csili-vili körítéssel megáldott eurovíziós dal között. Nekem tetszik, hogy olyan kis “mesélős”,mosolyra fakaszt! A fiú pedig nagyon cuki! :)

Leave A Reply