Főoldal Hírek A FreeForm elkaszálta a Switched at Birth sorozatát

A FreeForm elkaszálta a Switched at Birth sorozatát

1
Oszd meg!

Szomorú hírt közölt Twitteren Lizzy Weiss, a Switched at Birth – Elcserélt lányok sorozat kreátora, amiből egyértelművé válik, hogy a FreeForm (korábbi nevén ABC Family) elkaszálta a sorozatot. A már berendelt ötödik évadon túl sajnos nem várható folytatás. Az új részek várhatóan 2016 áprilisában kerülnek leadásra, összesen nyolc epizódra számíthatnak a nézők, és egy dupla részes, kilencven perces fináléra.

switched-at-birth-01

A sorozat nagyon ígéretesen indult, az ABC Family-n nézettségi rekordokat döntögetett. A felütés nagyon nézőmágnes: két lányt elcserélnek a kórházban kisbabakorukban, mindez tizenhat évvel később kerül ki, időközben pedig az egyik lány betegség miatt siket lesz. A szériáról én is írtam, de a jó kezdés után ellaposodott, így hamar kaszáltam. A gyengébb minőség pedig az egyre csökkenő nézettséget eredményezett…

LUCAS GRAVEEL, VANESSA MARANO, CONSTANCE MARIE, KATIE LECLERC, LEA THOMPSON, D.W. MOFFETT

A szívfacsaró széria öt évadot élt meg, összesen 103 részt tölt majd a képernyőn, ezzel pedig átlépte a bűvös századik epizódot, így mehet szindikátusi utósugárzásra az amerikai kábeltévékre. A csatorna történelmében a The Secret Life of the American Teenager, a Pretty Little Liars és a Melissa & Joey után a Switched at Birth a negyedik olyan saját gyártású széria, ami ilyen hosszú ideig képernyőn lehetett.

1679 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here