Főoldal Hírek Közös sorozatban a High School Musical és a Shameless sztárjai

Közös sorozatban a High School Musical és a Shameless sztárjai

0
Oszd meg!

Az NBC idei pilotszezonjának egyik legérdekesebb darabja lehet Katie Lovejoy projektje, a Miranda’s Right, amit egy órás drámaként – szappanoperaként aposztrofálnak. A középpontban egy csapat idealista, fiatal ügyvéd, akik együtt élnek és dolgoznak, majd létrehoznak egy start-up céget.

 Featuring: Monique Coleman Where: Beverly Hills, California, United States When: 30 Jun 2015 Credit: FayesVision/WENN.com

A High School Musical filmekből ismert Monique Coleman alakítja Emily Ellisont, az egyik alapító tagot, akit barátságos, békés emberként aposztrofálnak. A Shameless – Szégyentelenek sztárja is csatlakozott a projekthez, Noel Fisher játszhatja Jacob Mizrahit, aki bármire képes, hogy féken tartsa a benne lakozó haragot, ha kell, Zufu párnákat tép szét, vagy meditál.

noel-fisher

A projekthez korábban már leszerződött John Gabriel és Jamie Chung (Once Upon a Time) is. Az NBC májusban dönti el, hogy berendeli-e sorozatnak a Miranda Rights’-ot, mindenesetre én nagyon drukkolok, még úgy is, hogy tudom, így egyre kevesebb az esély Mickey visszatérésére a Shameless-ben.

1493 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here