Főoldal Érdekességek Érdekességek Így örült Freddie A Dal-os győzelmének

Így örült Freddie A Dal-os győzelmének

1
Oszd meg!

A Dal 2016 győztese a Rising Star felfedezettje, Fehérvári Gábor Alfréd – újabban Freddie – lett. A jóképű énekes a Facebookon is megköszönte a sok szavazatot, és a Stockholmba jutás lehetőségét. A szívhez szóló üzenet mellett jó pár képet is találsz Freddie győzelmének a pillanatáról!

Drága Úttörők,

Hiába, nem szokott gondot okozni a gondolataim szavakba öntése, most mégis nehéz megfogalmaznom amit érzek…
Hihetetlen mértékű hálával tartozom jobbnál jobb embereknek, megtiszteltetés olyan csapatban szerepelni mint amilyenben én lehetek. Engedjétek meg, hogy megnevezzem Őket: Tabár Zoltán, Tabár-Halász Mariann, Szabó Zé, Bodor Anikó, Csarnai Borbála, Molnár Gábor, Mészáros Tamás, Zentai Márk, Turi Lajos Péter, Kisprumik Ádám, Hornyák István, Dogfish Kft.

Köszönöm a Tv2-nek, hogy egy évvel ezelőtt beléphettem egy ajtón… Köszönöm az MTVA-nak a lehetőséget, a Stábnak a kifogástalan körülményeket a felkészülésre.

És köszönöm Nektek… De nem tudom eléggé… Felfoghatatlan ami történt, hálás vagyok, hogy vagytok, hogy ilyenek vagytok. Lehet, hogy kis előadónak számítok, de a legjobb közönségem van ez egészen biztos

Köszönöm Nektek!

Bízom benne, hogy azok a követők és szimpatizánsok, rajongók, kik nem értünk szorítottak, és jelenleg csalódottak, amikor eljön az ideje megenyhülnek, és képesek lesznek nyitott szívvel mellénk állni, hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok…

Hálásan köszönöm Mindannyiótoknak!
Ölelés

freddie-gyoz freddie-gyoz2 freddie-gyoz3 freddie-gyoz4 freddie-gyoz5 freddie-gyoz6 freddie-gyoz7

1328 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here