Főoldal Hírek Az internet népe megnyugodhat – Íme, a 88. Oscar Díjátadó győztesei

Az internet népe megnyugodhat – Íme, a 88. Oscar Díjátadó győztesei

1
Oszd meg!

Ma hajnalban átadásra kerültek az Oscar díjak is. Az internet népe megnyugodhat, hatodszori jelölésére Leonardo DiCaprio is megkapta a díját, méghozzá A Visszatérő főszerepéért. Beszédében a klímaváltozásra is felhívta a figyelmet. Leo győzelmének talán Kate Winslet örült a legjobban, kolléganője arcán is megcsillant egy-egy könnycsepp.

Természetesen magyar diadalt is aratott a hajnal, a Saul fia besöpörte a legjobb idegennyelvű filmnek járó díjat. “Az emberiség legsötétebb óráiban is talán van bennünk egy belső hang, amely lehetővé teszi, hogy emberek maradjunk. Erről a reményről szól ez a film” – hangsúlyozta a beszédében Nemes Jeles László producer, aki már nagyobb celebnek számít, mint a film főszereplői. Gratulálunk a díjhoz, szuper, hogy mi is nyerhettünk!

nemes-jeles-laszlo

A legjobb filmnek a Spotlight – Egy nyomozás részletei bizonyult. A mellékszereplő kategóriában Mark Rylance (A kémek hídja) bizonyult, mellékszereplőnőként pedig (halleluja!) Alicia Vikander nyert A dán lányban nyújtott alakításával. A női főszereplő kategóriát is egy könyvadaptációban brillírozó színésznő vitte, Brie Larson és A szoba alkotói örülhettek. A legjobb filmzene a Spectre James Bond filmből lett a Sam Smith által előadott Writing’s On The Wall.

Ide kattintva a kategória összes győztesét megtaláljátok.

brie-larson

1 hozzászólás

  1. Nagyon örülök hogy megnyertük a díjat igaz a filmet még nem láttam de amikor vetíteni fogja az Rtl klub biztosan megnézem. Ez a második Oscar díjunk. Annak is örülök hogy Leonardo DiCaprio végre nyert nagyon megérdemelte. Úgy látszik megéri Bond film zenét csinálni mert lehet vele Oscart is nyerni.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here