Főoldal Érdekességek Cover Reveal Borítóleleplezés: Jessica Shirvington – Enticed- Csábítás

Borítóleleplezés: Jessica Shirvington – Enticed- Csábítás

0
Oszd meg!

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a Violet Éden krónikák második kötete, az Entice, ennek a borítóját leplezzük most le pár bloggerrel egyetemben.

Az első köteté valahogy ártatlanabb volt és tetszetősebb, ez picit komorabb lett, de száz százalék, hogy felfigyelnék rá.  Legjobban a tipográfia tetszik, elképesztően ötletes a cím mögött megbúvó effekt. Mindent egybevéve pofás borító!

A BORÍTÓ

Tedd kívánság és/vagy várólistára | Ismerkedj meg a sorozattal!

entice-csabitas

FÜLSZÖVEG

Violet Eden a Grigori tagja – részben angyal, részben emberi lény. Arra a sorsra született, hogy megvédelmezze az emberiséget a száműzött angyalok bosszújától.

Életbevágóan fontos, hogy Violet pontosan tudja, kiben bízhat meg, ám amikor megérkezik az erősítés a Grigoritól, hamar nyilvánvalóvá lesz számára, hogy mindenkinek van titkolnivalója. Még Lincolnnak is. Egy tényt azonban Violet már biztosan tud… hogy Phoenix hatalma, amellyel a markában tartja, egyre nagyobb veszedelmet rejt számára.

A verseny, hogy megszerezzék az egyetlen dolgot, ami akár örökre kibillentheti a hatalom ősi egyensúlyát, mindnyájukat a Jordán szent hegyei közé vezeti, és a végsőkig próbára teszi Violet képességeit. S lelepleződik a legszörnyűbb árulás.

Tedd kívánság és/vagy várólistára | Ismerkedj meg a sorozattal!

A SZERZŐRŐL

jessica shirvingtonJessica Shirvington már tíz éve Sidneyben él, férjével, a Foxtel műsorvezetőjével, az egykori olimpikon Matt Shirvingtonnal. Két lány gyermeket nevelnek. Jessica főállású anyuka, író, és emellett társigazgatója egy cégnek.

Ami az írást illeti, a Violet Eden krónikák esetében az első, ami eszébe jutott, a hősnő neve. Véleménye szerint a sorozat az élettapasztalatait mutatja meg, a világot bejárt utazásai során megismert embereket, a szerelmet és a veszteséget, valamint az általános zavart, a felnövést illetően.

A Violet Éden krónikák első kötete 2015 tavaszán jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ezt követi hamarosan a második rész.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here