Főoldal Hírek A Dal 2016: Freddie lett a győztes! Irány Stockholm és az Eurovíziós...

A Dal 2016: Freddie lett a győztes! Irány Stockholm és az Eurovíziós Dalfesztivál!

5
Oszd meg!

Három elődöntő és két középdöntő után végre eldőlt, hogy ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. A ma esti nyolc fellépőből a zsűri pontjai alapján négyen jutottak a döntőbe, köztük a Kállay Saunders Band, akik technikai hiba miatt kétszer énekelték el dalukat. Bekerült még Petruska, Oláh Gergő és a nagy esélyesnek tartott Freddie.

freddie

A zsűri által leszűkített négyes mezőnyből a győztest már a közönség választhatta meg. Az applikációs és sms voksok alapján Magyarországot a Stockholbam megrendezendő Eurovíziós Dalfesztiválon Freddie képviselheti. Íme a díjnyertes előadás!

Van igazság! Iszonyúan örülök, hogy Freddie lett a győztes. Nagyon populáris a dala, igazi sláger, amit hamar sikerült megszeretnem. Freddie hangja igazán egyedi, a kiállása figyelemreméltó, és mindemellett nagyon szerény és szimpatikus pasi benyomását kelti. Nagyon boldog vagyok, hogy ő nyert!

Ti is örültök a győzelmének? Őt küldtétek volna az Eurovízióra?

5 Hozzászólások

  1. Nagyon gyenge dal, innen-onnan összelopkodott szerzemény, semmi eredetiség nincs benne. Az énekes olyan messze van a zenétől és a jó hangtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Mondhatni közepesen szar. Voltak sokkal jobbak is.

  2. Egy nagy copyright, tucat dal. A srácnak pedig nulla hangja van, beszorítva énekel, meleg levegő csak, erőlködik egyfolytában. Hová tette a zsűri a fülét? Valószínűleg nincs nekik.

  3. Én nagyon örülök hogy ő nyert. Nagyon szimpatikusan nyilatkozott a döntő után . Megfogja állni a helyét Stockholmba remélem bejut majd a döntőbe is.

  4. Azon behaltam, amikor egy csávó odaírta a döntős videójához, hogy “He’s f**king hot! But why is he wearing a potato sack?”

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here