Főoldal Hírek Sarah Michelle Gellar főszereplésével sorozatként folytatódhat a Kegyetlen játékok!

Sarah Michelle Gellar főszereplésével sorozatként folytatódhat a Kegyetlen játékok!

0
Oszd meg!

Végre! A The Crazy Ones vége óta vártam már, hogy Sarah Michelle Gellar mikor térhet vissza a tévébe. Nos, Gellar elfogadott egy remek lehetőséget, így ha az NBC berendeli a pilotot, akkor újra a képernyőn láthatjuk őt.

cruel-intentions

Az NBC részére készül a Kegyetlen játékok folytatása, ami a kultikus film után tizenöt évvel veszi fel a fonalat. A sztori Sebastian (a filmben Ryan Philippe) és Anette (a filmben Reese Whiterspoon) fiáról szól. Központi figura a filmből ismert Kathryn Mertuil, aki a Valmont Internatial irányátásért küzd, és a testvére fiának a lelkéért, miközben a srác megismeri a szex, a pénz, a hatalom és a korrupció világát. A srácot Taylor John Smith (American Crime) alakítja.

Taylor John Smith

Sokáig kérdéses volt, hogy Sarah Michelle Gellar hajlandó-e megismételni egykori szerepét, de a színésznő végül igent mondott. “Engem mindenki szeret, és azt kívánom, hogy ez így is maradjon” – hangzott az egykori híres idézet a filmből, meglátjuk, hogy ez így marad-e. Gellar a pilotban is látható lesz, és ha az NBC berendeli a sorozatot, akkor visszatérő szereplőként lesz jelen. Tekintve, hogy a sorozatot a film eredeti készítői jegyeznék, és már most nagy a média érdeklődés iránta, nagyon meglepne, ha nem kapna zöld utat a projekt.

"The Crazy Ones" Press Conference

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here