Főoldal Hírek Nagy Duett, Hal a tortán és megannyi saját gyártású premier 2016 tavaszán...

Nagy Duett, Hal a tortán és megannyi saját gyártású premier 2016 tavaszán a Tv2 műsorán!

0
Oszd meg!

Most, hogy Andy Vajna és a kormány átvette a Tv2 vezetését, és a csatorna alkalmazta vezérigazgatónak az RTL Klubot korábban sikeressé tévé Dirk Dergenst, megindult a Tv2 elkeseredett harca, hogy visszahódítsa a nézőket. Rengeteg premier műsorral készül, és a jó adatokra szüksége is lesz, mert lassan már a Cool TV is több nézőt vonz, mint a Tv2.

A csatorna által ma kiadott sajtóközlemény által több régi műsort feléleszt a csatorna, és belekezd néhány újba is, továbbá néhány sorozat is terítékre kerül. Íme, ez lesz látható a Tv2 műsorán tavasszal!

a-nagy-duett

Visszatér a Nagy Duett! A műsorvezetők Liptai Claudia és Majka, a zsűri viszont megújul, amit sajnálok, mert Dobray Ákos, Kasza Tibi és Balázs Klári hármasa nagyon jól működött. Remélem mielőbb lehull a lepel a tizenkét sztárpárról.

Az Ének iskolája helyett ezúttal Kismenők lesz, egy gyermek tehetséggondozó, ahol nem csak énekelni fognak. A műsorvezető páros Ördög Nóra és Till Attila.

– Visszatér a harmadik évadával az Összezárva Friderikusszal is, újabb híres emberekkel bútorozik össze Fridi.

– Hétköznap esténként új adásokkal tér vissza a Tv2 celeb főzőműsora. Lesz némi csavar is, Kovács Lázár séf meglepő feladatokat ad hétről hétre a Hal a tortán – A küldetés műsorban. Kíváncsian várom, hiányzott már némi főzős műsor a képernyőmről.

– Magyarország sztárpárjai egy új gameshowban, A Drágám, add az életed!-ben mérkőznek meg. A hölgyek különböző próbatételek teljesítésével tesztelik párjaik rátermettségét. A műsorvezető személye még rejtély.

– A Super Tv2-n folytatódik az Édes Élet, lesznek új cölöpök is.

Red Carpet címmel indul a Tv2 Reflektor-koppintása, ami a Red Carpet címet viseli. a sztárhíradó műsorvezetője akár Ada is lehet.

Megszűnik a Frizbi, de Hajdú Péter rajongói megnyugodhatnak, kéthetente jelentkezik a showman, a Showtime Hajdú Péterrel műsorral. Ebben a celebek állítólag olyan megpróbáltatások elé néznek, amilyenekre a magyar televízióban még nem volt példa. Hiszi a piszi aki elhiszi.

– Az RTL Klub egyik műsora, az Ízes élet is a Tv2-n folytatódik, de ezúttal nem Mautner Zsófi, hanem Pataky Péter séf fog majd főzni. Délben kerül képernyőre a műsor.

– További újdonságok: Erdélyi Mónikával folytatódik az Egészség Kalauz. Istenes László lesz a’la Car műsorvezetője. Lesz divatműsor, a Tűsarok, Orosz Barbarával. Görög Zitával folytatódik a Trendmánia, míg az otthonszépítés iránt érdeklődőket az Otthon a kertben és a Falforgatók című magazinok.

Lesz pár sorozat premier is. Új részekkel folytatódik a Sherlock és Watson (Elementary). Halle Berry főszereplésével érkezik A létezés határa (Extant) a FEM3-ra, Berry magyar hangja Liptai Claudia lesz. Jön a PRO4-re a Bukott angyalok (Dominion) és A halál kardja (The Bastard Executioner) sorozat is.

2624 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here