Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Teen Wolf: Szexin pózol és életbölcseleteket osztogat Cody Saintgnue

Teen Wolf: Szexin pózol és életbölcseleteket osztogat Cody Saintgnue

0
Oszd meg!

A Teen Wolf kétségkívül az a sorozat, ahol jó pasikból nincs hiány. Az egyik új közönség kedvenc a huszonkét éves Cody Saintgnue, aki egy biszexuális vérfarkast alakít.

cody

A színész a Bello Magazinban szerepelt nemrég, ahol elárulta, hogy szeret edzeni, mert az edzője különféle módokat talál ki, hogy izgalmassá tegye számára. Beszélt arról is, hogy mindig igyekszik pozitív lenni.

“Megtaláltam az utat, hogy az életem minden pillanatában felismerjem az áldást. Az ember annyi pillanatot akar átélni, amennyit csak lehetséges. A rosszak erősebbé, bölcsebbé és még kitartóbbá tesznek. A jó pillanatok mosolyra fakasztanak, örömet és szenvedélyt okoznak. És természetesen ott a boldogság! Amikor mindezt összekeverjük, akkor élvezhetjük igazán az élet minden másodpercét”.

Cody Saintgnue 05

A bölcseletek mellett megosztott egy iskolai emléket is, méghozzá azt, amikor hat éves volt, virágot adott egy lánynak, aki tetszett neki, és azt a lány a szemetesbe dobta és kigúnyolta. “Az egész osztály rajtam nevetett. A gyerekek olyan kegyetlenek tudnak lenni” – panaszolta. Gyanítjuk, ma már a lány bánja a tettét.

A színészről tűzforró fotókat találsz még lejjebb, érdemes görgetni.

cody-2

Cody Saintgnue 01 Cody Saintgnue 02 Cody Saintgnue 03 Cody Saintgnue 04 Cody Saintgnue 05

3041 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here