Főoldal Oldal Blog Három születésnapi nyereményjáték a Media Addicton!

Három születésnapi nyereményjáték a Media Addicton!

7
Oszd meg!

Nem ünnepelhetném ma a Media-Addict.hu nyolcadik születésnapját, ha nem lennétek ti, akik szeretitek és látogatjátok az oldalt. Ünneplés gyanánt úgy gondoltam az lesz a legjobb, ha nyereményjátékot rendezek, méghozzá kapásból hármat, hadd örüljön minél több győztes.

jatek-kiemelt

Íme, alább vázolom, hogy mikre lehet jelentkezni és milyen nyereményeket sorsolok ki! Sok szerencsét és persze kreativitást kívánok mindenkinek a játékokhoz. Öröm együtt ünnepelni, köszönöm a jelenlétet!

02-sor

#1 – Könyvszépségverseny

Fotózd le a kedvenc könyved, úgy, ahogy neked tetszik: kakaós csigával, plüssállattal, a fában, a fűben, egy eldobott kőben, ahol csak szimpatikus. A képet küldd el nekem a Media Addict Facebook oldalán privát üzenetben.

A képeket egy külön albumba gyűjtöm, és amelyik három fotó a legtöbb lájkot kapja, könyvet nyer. A képek megosztása természetesen engedélyezett.

Fontos: minden képen csak egyetlen könyv szerepeljen. A nevezéssel hozzájárulsz ahhoz is, hogy a fotót a Media Addict Facebook oldalán felhasználjam.

jatek-1

A nyeremények: 1 db Kae Westa – Karvalyszárnyon könyv és könyvjelző | 1 db Kalapos Éva – Massza könyv | 1 db Joss Stirling – Misty könyv

Jelentkezési határidő: 2016. 03.14. hétfő 16 h | Sorsolás: 2016. 03.14. hétfő 17h

02-sor

#2 – Kommentelős nyereményjáték

Volt olyan film vagy sorozat, amit a kritikám hatására néztél meg, vagy olyan regény, amit egy kritikám miatt olvastál el? Ha igen, írd meg a linkelt a Facebook poszton hozzászólásban, és oszd meg a posztot illetve lájkold. Aki megteszi, azok között kisorsolok két könyvet.

Fontos: A kommentelős nyereményjáték csak ide kattintva működik, ha bárhová máshová érkezik a vélemény, annak nagyon örülök, de nem tudom belevenni a játékba.

jatek-2

A nyeremények: 1 db Laura Arkanian – Holdezüst, vérarany könyv és könyvjelző | 1 db Rachel Van Dyke – Egyetlen méreg könyv

Jelentkezési határidő: 2016. 03.14. hétfő 16 h | Sorsolás: 2016. 03.14. hétfő 17h

02-sor

#3 – Lájkolós nyereményjáték

Ez lesz a legegyszerűbb. Lájkold az alábbi Facebook oldalakat:

A jelentkezést az alábbi Rafflecopter dobozban erősítsd meg (a doboz kezeléséhez ide kattintva találsz segítséget). Azok közül, akik teljesítik a feladatot, két könyvet és egy könyvjelző csomagot sorsolok ki.

jatek-3

A nyeremények: 1 db T. S. Thomas – Londinium hercege könyv | 1 db Rácz-Stefán Tibor – Túl szép könyv | 10 db könyvjelzőből álló csomag

Jelentkezési határidő: 2016. 03.14. hétfő 16 h | Sorsolás: 2016. 03.14. hétfő 17h

(( Klikk ide, és segítséget lelsz a doboz kitöltéséhez ))

a Rafflecopter giveaway

7 Hozzászólások

  1. Szia! A lájkolós játékra jelentkezem:) Már annyi jót olvastam a túl szépről hogy nagyon szeretném elolvasni!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here