Főoldal Oldal Blog Boldog születésnapot! Ma 8 éves a Media-Addict.hu!

Boldog születésnapot! Ma 8 éves a Media-Addict.hu!

16
Oszd meg!

Hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő! Ma nyolc éve, hogy 2008. február 14-én regisztráltam a blog.hu-ra,  és “Top Secret” néven létrehoztam a blogom, amit egy Matt Lanter fotósorozattal indítottam. Utána rögtön megnéztem a Gilmore Girls pilotját, amit a Viasat 3 akkor kezdett ismételni. Amint megnéztem, jöttem is megírni az első hevenyészett kritikácskát (ami szerencsére már nincs meg). És mindennek már nyolc éve.

szulinap8

Hihetetlen, hogy ilyen régóta a hétköznapjaim részét képezi az oldal, ahogy azt is, fenekestül felfordult az életem, mióta megnyílt az oldal. Rengeteget változtam az elmúlt években, és hiszem, hogy az oldal is velem együtt fejlődött, javult. Most, hogy “Addictka” ünnepel, kérlek, válaszoljatok egy kérdésre, mert nagyon kíváncsi vagyok:

Volt-e olyan film vagy sorozat, amit miattam néztél meg? Olyan könyv, amit miattam olvastál el? Ha igen, melyik? És hogy tetszett?

Szeretettel várom a válaszokat, és egyben köszönöm, hogy az elmúlt évek során végig itt voltatok. Nagyon sokat jelent számomra, hogy ennyien követitek az oldalt, jelen vagytok Facebookon és várjátok az újdonságokat. Igyekszem megtenni minden tőlem telhetőt, hogy itt, vagy más platformon további érdekességekkel, hírekkel és kritikákkal lássalak el titeket.

16 Hozzászólások

 1. Szia! Először is, nagyon boldog szülinapot!
  És, igen, volt olyan könyv, mégpedig a 13 okom volt. Nagyon tetszett az ajánlód és nyomban bele is vetettem magam. Viszont azt hiszem, az elvárásaim magasabbak voltak… közepesnek találtam. De azért köszi :)

  • Köszönöm szépen! :) Sajnálom, hogy a 13 okom volt nem jött be annyira, de talán más majd jobban eltalálja az ízlésed :)

 2. Boldog születésnapot az oldalnak!!! :)
  A kérdésekre válaszolva, volt olyan könyv, film és sorozat amit az ajánlásod hatására néztem meg/olvastam el. Ilyen például a Teen Wolf, A Párválasztó- trilógia (amivel azóta sikeresen megfertőztem meg a legjobb barátnőmet ), A beavatott- trilógia, A 13 okom volt, A tökéletes hang, Glee stb. Őszintén, ha olvasnivaló vagy néznivaló hiányom van, mindig itt kezdek el böngészni a kritikák között. Általában nem csalódtam ezekben, úgyhogy hatalmas köszönet neked Tibi! Csak így tovább az oldallal! :)

  • Köszönöm szépen!
   És wow, de örülök, hogy ennyi sorozat megnézéséhez és könyv elolvasásához adtam ihletet. Tök jó hallani :)
   A kedves szavakat is köszönöm, igazi energiabomba volt a kommented (meg persze a többieké is :) )

 3. Boldog szülinapot. Én kb 5-6 éve követtem a blogot. Én csak a Gleebe néztem bele illetve sok dalnak a klipjét néztem meg ami a te oldaladon láttam.

 4. Boldog szülinapot a blognak, neked pedig gratulálok! Bár én csak az elmúlt 2 vagy 3 évben követlek, de az alatt is érezhető a változás. (Ami amúgy az oldal szempontjából – számomra mostanában sokszor nem pozitív előjelű, majd egyszer leírom, milyen aggályaim vannak, most nem akarok ünneprontó lenni :) De azt örömmel látom, hogy immáron második regényed jelenik meg, élvezettel olvastam, amikor bejutottál díjkiosztó gálára és annak is örülök, hogy az álommelódat csinálhatod, szóval ezek jó dolgok.

  Kérdésedre válaszolva: Az Oh Boyt és a Hetesével-t csak azért olvastam el, mert itt láttam. A Párválasztót ugyan megtaláltam volna valószínűleg a könyvesboltban, de azt is itt fedeztem fel először és az nagy szerelem. Köszönet érte!!

  • Köszönöm szépen! :) Az aggályokat pedig írd meg bátran itt, vagy privát üzenetben, ahogy kényelmes. Sokat lehet tanulni a bátorító kritikából :)
   Az pedig tök szuper, hogy az Oh Boy-re és a Hetesévelre rátaláltál, isteni könyvek, megérdemlik a figyelmet :)
   Ó, és azt láttad, hogy a Túl szép hátulján a te ajánlásod szerepel? Ennek külön örülök :)

   • Óóóó, a Túl szép-ig még nem jutottam.
    Tervben van, mert hát imádtam az első 4 fejezetét, de még a Halálkúra ott áll olvasatlanul karácsony óta (mert mást olvastam, meg meló is volt millió), de már csak az van előtte, aztán előrendelem, elfelejtve nem volt :)
    Azt tudom, hogy írtam Neked ajánlót, de azt hittem, több között lesz betéve egynek. :) Örülök, hogy ha örömöt szereztem vele :))

 5. Boldog szülinapot a blognak! :)
  Nagyon sok filmet és sorozatot kezdtem el miattad, de amit a legjobban köszönök, az az Aristotle és Dante kritikád, ami miatt mégis megrendeltem ezt a csodálatos könyvet :) <3

 6. Isten éltesse az oldalt, Veled együtt.
  Hogy volt-e olyan könyv, amit miattad olvastam el?
  Sok ilyen könyv volt.
  Kiemelném a Fogad el! címűt :)
  Ezen kívül még sokat. Tán Tavi Kata könyveit emelném ki, de ha most átnézném a listádat, legalább húsz könyvet találnék, amire az ajánlásod, kritikád hívta fel a figyelmemet. Rendszerint tetszettek is.
  Köszönöm a munkádat, én nagyon örülök, hogy rátaláltam a Media Addict oldalra.

  • Köszönöm a kedves szavakat :)
   Nagyon szuper hallani, hogy segíthettem pár könyv kiválasztásában. Azt meg pláne, hogy a Fogadj el! is megvolt :)
   Köszönöm, hogy itt vagy!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here