Főoldal Érdekességek Érdekességek Victorious: Öt érdekesség a V, mint Viktóriáról

Victorious: Öt érdekesség a V, mint Viktóriáról

0
Oszd meg!

Itthon is nagy sikerrel vetítette a Nickelodeon csatorna a Victorious – V, mint Victoria című sorozatot, aminek a főszerepében Victoria Justice volt látható, és olyan sztárokat tett fel a térképre, mint Ariana Grande és Avan Jogia. Alább pár érdekességet olvashatsz a sorozatról.

victorious-01

#1 – A sorozatot Victoria Justice-nak írták!
Amikor Justice a Zoey 101-ben szerepelt, feldolgozta Vanessa Carlton A Thousand Miles című dalát, amit megláttak a kreátorok, és rájöttek, Victoria énekben is tehetséges. Ekkor pattant ki a fejükből egy zenés, táncos sorozat, ami egy művészeti iskolában játszódna.

#2 – Ariana Grande egy éneklő-gép
Ez még így önmagában nem is lenne meglepő, hiszen Grande zenei karrierje nagyon sikeres, de az már annál cukibb tény, hogy a felvételek alatt Ariana végig énekelte a dalokat, nem csak tátogott/playbackelt!

victorious-02

#3 – Temérdek csapatfotó készült
Liz Gillies imádott közös képeket csinálni a csapatról, és válaszként nem fogadott el nemet. Így a forgatások során meglepően sok kép látott napvilágot – a rajongók legnagyobb örömére!

#4 – Daniella Monet a vegán
Daniella Monet megrögzött vegán, mindig glutén mentes, extra egészséges ételeket evett. Erre próbálta rászoktatni a csapattársait is: több-kevesebb sikerrel.

victorious-03

#5 – A számok tengerében
A sorozatból összesen négy évad készült és 58 epizód, a forgatás helyszíne California, Hollywood volt. A sorozat 2010. március 27. és 2013. február 2. között volt képernyőn Amerikában. Három album is megjelent, ami a sorozat saját dalait tartalmazta.

2311 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here