Főoldal Hírek Hogyan legyünk szinglik: Érkezik a film, és a könyv is

Hogyan legyünk szinglik: Érkezik a film, és a könyv is

0
Oszd meg!

Valentin nap közeledtével naná, hogy egy romantikus vígjátékkal is készülnek a mozik. Ekkor mutatják be Dakota Johnson (A szürke ötven árnyalata) új filmjét, ami a Hogyan legyünk szinglik? címet viseli. Íme, a szinkronos trailer.

A történet egy New York-i baráti társaságról szól, miközben a film a randik, a viszonyok, a csalások és a nagy szeretkezések világába vezet el. Johnson mellett Rebel Wilson (Pitch Perfect), Alison Brie (Community) és Leslie Mann (Csajok bosszúja) a főszereplők.

hogyan-legyunk-szinglik-film

A film Liz Truccillo azonos című regénye alapján készült. A mű heteken belül itthon is megjelenik, méghozzá Fejős Éva kiadója, az Erawan Kiadó gondozásában. Több borítóterv is versenyben volt, ezek közül válogatott a kiadó.

A győztes alább megtekinthető, de jómagam egy cseppet elkeseredtem, mert jobban csíptem volna, ha a jópofa poszter kerül rá. Persze, ez sem néz ki rosszul, és tényleg üdítő a látvány, hogy nem modellek, hanem hétköznapi emberek kerültek rá, csak hát, olyan jól néz ki a mozis plakát. Mindenesetre akit érdekel, a könyvet ide kattintva előjegyezheti.

hogyan-legyunk-szinglik

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here