Főoldal Hírek A szoba 9 éves sztárja, Jacob Tremblay és a valóra vált álmok

A szoba 9 éves sztárja, Jacob Tremblay és a valóra vált álmok

0
Oszd meg!

Emma Donoghue megrendítő regénye, A Szoba már filmként is hódít, minden díjátadón elnyer legalább egy díjat. A szezon egyik legnagyobb sztárja a mindössze kilenc éves Jacob Tremblay, akit egyszerűen meg kell zabálni, annyira kis cuki, és mindemellett tehetséges és hatalmas arc.

Először a Critics Choice Awards-on előadott beszédével hívta fel magára igazán a figyelmet. Amikor átvette a díjat, így nyilatkozott: “Jajj de jó, ez életem legjobb napja! Köszönöm a kritikusoknak, nem lehetett egyszerű a választás, ugyanis elképesztően tehetséges színészek voltak a kategóriában. Köszönök mindent a szüleimnek és A szoba stábjának” – mindemellett elárulta azt is, hogy a díj a polcán kap helyett a legói mellett.

jacob-trembley-01

A kis Jacob a hétvégi SAG gálán ismét mindenkit elbájolt. Most díjátadóként szerepelt, Idris Elbának adta át az elismerést, de szegény alig bírta el a trófeát. Még előtte egy közös képet is posztolt Leonardo Dicaprióval, akit a példaképének és a kedvencének tart. A kép nagyon édes lett, Jacob simán alakíthatná Leo fiát!

A srác megjelent a The Ellen Showban is, ahol elmesélte, ahogy amint meglátta Leót, oda akart menni hozzá, noha félt egy kicsit, de úgy volt vele, hogy ő még csak egy gyerek, simán odamehet. Azt is tette. Hihetetlen nagy forma a srác, ezerrel pörög a cukiság faktor, érdemes megnézni a négy perces anyagot.

Egy biztos, a kissrácot nehéz lesz elfelejteni, kívánom neki a legjobbakat, és leginkább azt, hogy elkerülje a gyerekszínészek balszerencséje.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here