Főoldal Érdekességek Bulvár Így üzen a Megasztáros Szabó Eszter a bulvár legalját jelentő Blikknek

Így üzen a Megasztáros Szabó Eszter a bulvár legalját jelentő Blikknek

0
Oszd meg!

A Blikk napokkal ezelőtt kiderítette, hogy van egy magyar énekesnő, aki HIV fertőzött. A nevét ugyan nem mondják el, de csepegtetik az információkat, mint hogy tehetségkutatós felfedezett, de nyugi, nem drogos. Az eset és a tálalás végtelenül undorító, egyszerűen lennie kéne egy olyan határnak, amit még a bulvár mocsok legalját képező Blikk sem lép át. De jelenleg sajnos ilyen nincs.

szabo-eszter-2

A Megasztárban feltűnt Szabó Eszter a Facebook oldalán kelt ki a bulvármocsok ellen, és fogalmazott meg egy olyan véleményt, amivel csak egyetérteni tudok, mert tetszik a fő üzenete. Számomra mindez a határokról szól és arról, hogy az újságíró is megmaradjon embernek. Fontos a kattintás, a példányszámnövelés, de nem minden…

szabo-eszterSzabó Eszter nyílt levele: (Forrás)

Egy bulvárlap szerint az egyik magyar énekesnő HIV-pozitív…
Szerintem meg János a körzetorvos egyébként négy lábú és nőnek öltözve ugat munka után. Egyes nők szerint az UFO-k megtermékenyítették őket és gyermekeik egy távoli bolygón élnek. Egy dán tinédzser transzfajúnak érzi magát és macskának öltözve éli az életét. Ez utóbbiak egyébként mind valódi hírek voltak az elmúlt hetek bulvárterméséből.. Sokan gondolnak dolgokat, – egyesek megszokottak, mások furcsákat, a különbség inkább abban áll, hogy kinek van a kezében a lehetőség arra, hogy tömegeket elérjen azokkal a tippekkel, amiket megvadult agya kigondol.
Ne már…
Légyszi ne már..
Ha ezt az egészet a plusz kattintások miatt találtátok ki, akkor a teljesen egészséges magyar énekesnők nevében szeretném kérdezni, hogy amúgy normálisak vagytok?
Szerintetek mit érzünk mi most és akik velünk kapcsolatban vannak? Név nélkül, egy nóném valaki HIV-pozitív? Egy bárki? Hogy gondoljátok, hogy ezzel az anonimitással gyanúba kevertek minket, akiknek semmihez semmi köze?
És ha neadjisten tényleg van valaki, aki ezzel a szörnyű betegséggel küzd a magyar énekesek között, akkor még rosszabb és épp ugyanezt kérdezem…
Normálisak vagytok amúgy?
Van, amit nem kattintásban mérünk.. Mint ahogy az anyánkat sem cseréjük le, a kedvenc gyerekkori játékunkat nem adjuk el két forintért, mások betegségéből nem csinálunk baszki hírt, ha ő nem akarja. Ocsmány. Aljas. Hogy nem volt senki, aki ott azt mondja, hogy ez már annyira az alja, hogy felmondok egyszerűen, ha ilyennel kijövünk..? Leszek inkább pék az aluljáróban és az enyém lesz a legjobb túrós batyu és büszke leszek magamra, szevasztok.
Ez a szerencsétlen nő (ha létezik) vajon mit érezhet amúgy? Nincs elég baja a nyomorultnak? Hogy nem tudtok emberek maradni ilyenkor és amikor megtudjátok a hírt azt mondani: sajnálom szegényt, de hagyjuk ezt most. Ezt már nem adom oda pár kattintásért.
Hívjunk fel inkább ma is egy wannabe celebet és kérdezzük meg, levágatta-e a haját.
Hogy van bennetek annyi, hogy egy pár szaros kattintásét üldözitek a halálos betegeket, kiforgattok sztorikat, belemásztok életekbe, belemásztok családok életébe, vagy kamu pletykák alapján írtok meg bármit? Tízezret adtok annak, aki lefotóz egy ismert arcot valamilyen ciki helyzetben és ünneplitek, hogy Béla öcsém mekkora arc volt már, hogy lefotózta a feleségét megcsaló Pistát! Hát mekkora óriási pacsi ennek a fantasztikus embernek! Lefotózta! Otthon zokog az asszony, Pista mehet az utcára, a szegény gyerekek égnek a gyerekek a suliban, de legalább 467-tel többen kattintottak ma is.
Álljatok már meg…
Komolyan.
Tényleg ez a bulvár? Nem kéne inkább érdekes összefüggéseket felfedezni, vagy netán jó kapcsolatot ápolni az ismert arcokkal, hogy ők maguk hívjanak fel, ha új gyerek érkezik a családba, vagy ha leejtik a mobiljukat? Hagyjátok már nyugodtan meggyógyulni és meghalni az embereket, hagyjátok már maguktól széthullani a családokat, megszületni gyerekeket és összejönni a párokat! Ne kukkoljatok az ablakban, ne kamuzzatok, ne színezzetek ki semmit, csak legyetek olyan csatorna, akit az ember szívesen megkeres, ha a dolgok megörténtek.
Ebben a hírben semmi információ nem volt.. Kivel, mikor, mi történt? Semmi sem derül ki.
Csak az, hogy már tényleg mindenre képesek vagytok.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here