Főoldal Hírek Isten áldjon, Esperanza! – Új telenovella az RTL Klubon

Isten áldjon, Esperanza! – Új telenovella az RTL Klubon

8
Oszd meg!

Isten áldjon, Esperanza! címmel debütál az RTL Klub új telenovellája. A főszerepben a bő tíz évvel ezelőtti Csacska angyal azóta felnőtt sztárja, Lali Esposito látható. Partnerét az a Mariano Martinez alakítja, akivel Esposito civilben is együtt jár.

Az Apácashowra hajazó történet Julia útját követi végig. A lány egy veszélyes bűntény szemtanújaként egy zárdában lel menedékre, személyét azonban titkolnia kell, és egyben bujdokolnia az üldözői elől. Julia heves temperamentuma és nagy szája nem teszi őt alkalmas novíciává, ez számtalan vidám percet generál. Romantikából sincs hiány, Julia ugyanis beleszeret egy papba, az érzés pedig viszonzottnak tűnik.

isten-aldjon-esperanza-00

Némi botrányt is a magáénak tudhat, ugyanis egy San Luisi pap, Federico Kunz online petíciót indított az Isten áldjon, Esperanza! ellen, nehezményezte ugyanis, hogy a képernyőn megjelenik egy románc a pap és az apáca között, állítása szerint ezen inzultálták az alkotók a vallásos nézőket. Végül 5.000 aláírást gyűjtöttek össze, de nem történt változás.

isten-aldjon-esperanza-01

Az argentin telenovella nem lett túl nagy siker hazájában, a török Binbir Gece telenovella gyakran elporolta. Ennek ellenére 192 részt élt meg, sőt, Mexikóban a tervek szerint a TV Azteca társaság már meg is vette a feldolgozás jogait. Magyarországon az Isten áldjon, Esperanza! 2016. február 01-től látható, méghozzá minden hétköznap 15.00-tól.

isten-aldjon-esperanza-02

8 Hozzászólások

 1. Én pont ellenkezőleg tudom, azt olvastam a telenovellás fórumokon, hogy szerették Argentínában, annak ellenére, hogy a Seherezádé megverte nézettségben. Elvileg nemzetközi viszonylatban is jól szerepel, szóval szerintem nincs miért szégyenkeznie. A 192 rész viszont baromira sok.

  Adok egy esélyt neki, mert Lali Esposito nagyon bájos és tehetséges, de egy ilyen hosszú sorozatot no name színészekkel hát… simán vehettek volna valami régebbi, itthon nem látott sorit, pl. Dona Barbara, Dame Chocolate, Victoria…

  • Szégyenkeznie talán valóban nincs oka, de tény, hogy eléggé elpáholták :) Ha belegondolsz, a Dame Chocolate is tele van ismeretlen színészekkel, Genesis Rodriguez is csak egy novellában volt látható itthon, és Carlos Ponce sem egy nézőmágnes, lévén a novellái eldugott helyeken futottak. Szerintem jó döntés volt ez a vicces, Csacska angyalra hajazó széria. Jó alternatívát nyújt a Tv2 komolyabb, drámaibb hangvételű telenovelláival szemben. Kíváncsi leszek a nézettségre.

 2. Nem lett nagy sikere? Argentínában hatalmas sikere lett a sorozatnak… -.-” Előbb utána kellene olvasni…

 3. igen, én is így tudom. lett belőle musical, fellépések, abák meg mindenféle kiegészítők..

 4. nekem nagyon tetszik ez a sorozat,szurkolok espinek és thomasnak!:)
  aranyosak együtt,legyenek boldogok,a valóságban is!:)

 5. Imádom ezt a sorozatot!Argentínában nagyon nagy sikere volt és még van is! Nagyon szeretem a zenéket,szereplőket a kedvencem Esperanza és Tomás :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here