Főoldal Hírek Új film és sorozat-főszereppel tér vissza Sarah Jessica Parker

Új film és sorozat-főszereppel tér vissza Sarah Jessica Parker

1
Oszd meg!

Az utóbbi éveket Sarah Jessica Parker a pihenésnek szentelte, most azonban megújult erővel, és két izgalmas projekttel tér vissza, hogy ötven évesen is bizonyítsa: helye van az A-listás színésznők között. Sok sikert SJP!

Legközelebb a Minden út Rómába vezet című romantikus vígjáték főszerepében tűnik majd a Szex és New York sztárja. A történet szerint a lányával egy olaszországi kiruccanásra megy, ahol találkozik régi szerelmével, Lucával, és újra fellobban a parázs… A filmet 2016. február 11-től a magyar mozik is bemutatják.

minden-ut-romaba-vezet2

A tévésorozatok szerelmeseinek sem kell hiányolniuk Parkert, ugyanis a színésznő új sorozata, a Divorce – Válás várhatóan még idén bemutatkozik az HBO-n. A szériában egy Frances nevű nőt alakít, aki súlyos váláson megy keresztül, ami a tinédzser korú gyerekeit is megviseli.

sarah-jessica-parker

2575 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. én mindenre vevő vagyok, kíváncsian várom :) ez a sorozat is felkeltette az érdeklődésem. ugyan még kicsit várni kell rá, február 15ig, sex, drog, rock’n roll, Mick Jagger http://bit.do/Bakelit

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here