Főoldal Hírek Készül az Aristotle és Dante várva várt folytatása!

Készül az Aristotle és Dante várva várt folytatása!

0
Oszd meg!

Benjamin Alire Sáenz egy szuper hírt tett közzé a minap a Twitteren: “Ari és Dante a mexikói best seller listákon! Már nyolc kiadás készült belőle, tizennégy nyelvre lett lefordítva. Írom a folytatást! Ari és Dane szeretetüket küldik.” Ugye milyen fantasztikus hír?

A képen a szerző, Benjamin Alire Sáenz látható
A képen a szerző, Benjamin Alire Sáenz látható

Egyelőre csak ennyit lehet biztosan tudni, de találgatni azért lehet. Például külföldön elterjedt, hogy Aristotle and Dante Send Amor lehet a cím. Az író két éve már közzétett hasonló információt, akkor azt írta Twitteren, hogy nem igazán folytatás lesz, hanem Dante nézőpontjából mutatja be a történetet, tehát a manapság divatos tükörregénnyel lehet dolgunk.

Ma tíz új oldalt írtam. Ari és Dante visszatérnek az életbe! Annyira szeretem ezeket a srácokat” Remélem, hogy ti is” – írta január 19-én Twitteren, tehát egyértelműen halad a kötettel. Éljen!

Rajongói fan-art a könyv főszereplőiről
Rajongói fan-art a könyv főszereplőiről

Akármi is játszódik az Aristotle és Dante univerzumában én biztosan vevő leszek rá, mivel a tavalyi könyvélményeim közül egyértelműen ez volt az egyik legemlékezetesebb. Bízom benne, hogy tényleg nekilát a munkának az író, és elkészülhet az új regény. A Dante nézőpontnak is örülnék, de megsúgom, nem bánnám, ha az utolsó fejezet kicsit hosszabb lenne ;)

Rajongó montázs az Aristotle és Dante könyvről
Rajongó montázs az Aristotle és Dante könyvről
1816 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here