Főoldal Hírek James Franco új sorozata, a 11.22.63 tavasszal a magyar FOX-on!

James Franco új sorozata, a 11.22.63 tavasszal a magyar FOX-on!

0
Oszd meg!

2016 tavaszán Magyarországon is elstartol a 11/22/63 című sorozat, ami Stephen King regényéből készült. A nyolc részes minisorozat főszerepében James Franco látható olyan ismert színészek társaságában, mint az egykori filmsztár Josh Duhamel, a Grace Klinikából ismert T.R. Knight vagy a Vámpírakadémia felfedezettje, Lucy Fry. Az első trailer alább megtekinthető.

A történet szerint Jake Epping (James Franco) középiskolai tanárt beteg, öreg barátja, Al Templeton (az Oscar-díjas Chris Cooper) ráveszi, hogy térjen vissza a múltba, és próbálja meggátolni Lee Harvey Oswaldot Kennedy meggyilkolásában. A sorozat az 1960-as évek Texasába kalauzolja a nézőket, ahol Jake megpróbálja felgöngyölíteni a szálakat, ám hamarosan kezdetét veszik a bonyodalmak, melyek miatt úgy tűnik, Jake talán mégsem lesz képes a múlton változtatni.

james-franco-01

A 11/22/63 sorozatban a nagyszerű és izgalmas történet kiegészül a készítők és a szereplők hihetetlen tehetségével. Biztosak vagyunk benne, hogy a nézőink imádni fogják, és ez lesz 2016 egyik legkedveltebb sorozata, amit Európában elsőként a FOX műsorán láthatnak” – nyilatkozta Jason Simms, a FOX nemzetközi műsorvásárlásokért felelős alelnöke.

A sorozatot Magyarországon várhatóan 2016 áprilisában tűzi műsorára a FOX, Amerikában már 2016. február 15-től látható lesz.

112263_James_Franco

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here